„Musím dát svou kočku do útulku“: Plačící žena byla nucena se rozloučit se svým domácím mazlíčkem

Kočka jménem Nino strávila celý svůj dlouhý život v teple a pohodlí vedle své milující majitelky. V životě ženy však nastaly těžké časy: ztratila práci a střechu nad hlavou. Proto se nemohla postarat o starším zvíře a rozhodla se dát svého domácího mazlíčka do útulku.

Zdroj: mimimetr.me

V útulku v Chicagu všichni ženu pochopili. Bylo zřejmé, že majitelka se nechtěla rozloučit se šestnáctiletou kočkou. V tu chvíli nedokázala zadržet slzy a Nino seděl zmatený a smutný: zdá se, že pochopil, že jeho život se nyní dramaticky změní.

Jennifer, která pracuje jako dobrovolnice v útulku, se pokusila ženu uklidnit a vysvětlila, že život má různé zkousky pro lidi.

Zdroj: mimimetr.me

Starší Nino potřeboval novou rodinu. Pokusy pracovníků útulku o nalezení nových majitelů pro něj byly neúspěšné. Doma Jennifer neustále myslela na kočku seniora se smutnýma očima.

Dříve měla žena doma koťata, která čekala na své „adoptivní rodiče“. Když byl poslední z nich darován do dobrých rukou, Jennifer se rozhodla vzít si Nina domů na určitou dobu. Její dcera byla velmi smutná bez zvířat v domě.

Zdroj: mimimetr.me

Nino okamzitě získal srdce malé holčičky, jejíž tvář se okamžitě rozzářila šťastným úsměvem. Kočka však nemohla přijmout drastické změny ve svém životě, protože mnoho let žila s ​​bývalou majitelkou.

Když si Nino uvědomil, že v domě, kde bydlí, všichni ho velmi milují, změnil svůj postoj k novým majitelům a také jim odpověděl vzájemnou láskou.

Zdroj: mimimetr.me

Jennifer stále hledá pro kočku nové majitele, protože věří, že kvůli svému věku potřebuje klidnější prostředí.

Stále však existuje naděje, že její dcera bude schopna přesvědčit svou matku, aby zvíře navždy adoptovaly, protože se k němu již tak připoutaly.

Zdroj: mimimetr.me

Share