Monika Bagárová ukázala všem svou dceru: Teď už je každému jasné, komu z rodičů je Rumia víc podobná

Před dvěma měsíci se zpěvačka Monika Bagárová stala maminkou. Mladá maminka je velmi ráda za svou dceru Rumii, kromě toho je dítě velmi veselé. Na svém Instagramu zpěvačka zveřejnila fotografii, kde je možné vidět velmi radostnou holčičku.

Malá Rumia přišla na svět 27. května. Život Moniky Bagárové a Makhmuda Muradova se od té doby zcela změnil.

Zdroj: Instagram

Zpěvačka se však stále snaží se svými fanoušky neustále komunikovat, a to alespoň prostřednictvím sociálních sítí. Například na Instagramu se neustále objevují nové fotografie a stories.

Zdroj: Instagram

Jednou z posledních fotek byla společná fotka s dcerou, kde se malá Rumia usmívá.

Zdroj: Instagram

„Dva měsíce největší lásky na světě. Náš poklad, smysl života“ napsala k fotce šťastná Monika Bagárová. To se líbilo asi všem.

Zdroj: Instagram

Dvouměsíční Rumia už je hvězdou Instagram. Pod touto fotkou nechali fanoušci téměř 1200 komentářů a přes 180 tisíc lajků!

Zdroj: Instagram

České celebrity také rády sledují tento hvězdný pár ze slavné zpěvačky a zápasnika MMA. Tak například své pozitivní komentáře napsali Dagmar Havlová, Josef Kokta, Erik Meldik a Jan Bendiq.

Zdroj: Instagram

Po těchto fotografiích bylo jasné, čí geny byly silnější. Stačí se podívat na fotografii Makhmuda Muradova a vše bude jasné, je to tátova dcera.

Zdroj: Instagram

Stejný názor zastávala většina komentátorů. Všichni začali psát, že Rumia je velmi podobná svému otci. „Celá tatínek“ napsala jedna komentátorka.

Zdroj: Instagram

Objevily se i opačné názory, například někteří lidé říkali, že dívka vypadá jako Moničina sestra Natálie. Ale takových nebylo mnoho.

Zdroj: Instagram

Rodiče jsou rádi, že spolu tráví čas se svou milovanou dcerou. Teď už dobře vědí, že není všechno tak snadné a jednoduché, ale pořád je to štěstí.

Share