Modelka Alena Šeredová odhalila své tajemství krásy: Každé ráno dělá tři jednoduché kroky

Česká modelka a herečka Alena Šeredová se vždy stará o to, jak vypadá, i když uplynuly pouhé dva měsíce od porodu. Ale tentokrát se rozhodla říct svým fanouškům své tajemství, jak vypadat vždy dobře.

Alena Šeredová jmenovala tři kroky, které dělá každé ráno. Vše je dost jednoduché, alespoň tak lze soudit podle toho, co říká na svém Instagramu.

Zdroj: Instagram

„Kafíčko, tvářová gymnastika a tělový olej“ řekla Alena Šeredová. To jsou ty tři jednoduché kroky, které jí výrazně pomáhají.

Zdroj: Instagram

Káva bude opravdu skvělý pomocník, protože modelka žije v Itálii a tam každý ví, jak udělat dobrou kávu, například espresso.

Zdroj: Instagram

Obličejová gymnastika také velmi dobře pomáhá udržovat mladistvou pleť, alespoň by tomu všichni rádi věřili. Ale modelka to dělá pravidelně.

Zdroj: Instagram

Možná je to obličejová gymnastika, která přispěla k tomu, že nemá téměř žádné vrásky na obličeji. Za připomenutí stojí, že je jí už 42 let.

Zdroj: Instagram

Tělový olej je také známý mnoha lidem a je velmi žádaný. Pomáhá hydratovat pokožku tak, aby nebyla suchá a také jí vyživuje potřebné užitečné látky.

Zdroj: Instagram

Zvláště to může být důležité během těhotenství a několik měsíců po něm. Alena Šeredová se proto o své tělo pečlivě stará.

Zdroj: profimedia.cz

Zvláště to může být pro ni důležité, když se opaluje v plavkách.

Zdroj: profimedia.cz

Letos v květnu se Alena Šeredová stala maminkou potřetí.

Zdroj: profimedia.cz

První dva syny porodila společně s italským brankářem Gianluigim Buffonem. Otcem nově narozené dcery se stal dědic firmy Fiat Alessandro Nasi.

Zdroj: Instagram

Modelka zveřejňuje fotky se svým partnerem a dětmi na svém Instagramu. Její život je dost veřejný.

Share