Meghan Markle opustila svého milovaného psa kvůli princi Harrymu

Vévodkyně Sussexu Meghan opustila svého milovaného psa jménem Bogart v Kanadě kvůli princi Harrymu. Anonymní zdroj blízký královské rodině to hlásil deníku The Sun.

Zdroj: Insider.com

„Megan toho psa milovala, ale rozhodla se ho nebrat s sebou kvůli Bogartově vztahu s Harrym“ řekl zdroj. „Bogart se nikdy nepřiblížil k Harrymu, když byla jeho rodina v Kanadě.“

Podle partnerské publikace, pes Harryho nemiluje, takže se Megan při stěhování do Velké Británie rozhodla dát Bogartovi – kříženec německého ovčáka a labradorského retrívra – blízkým přátelům. „Megan si myslel, že by bylo nespravedlivé vzít ho s sebou, vzhledem k Bogartově postoji k jejímu manželovi,“ vysvětlil.

Zdroj: Thesun.co.uk

V rozhovoru pro Reader’s Digest přiznala Markle, že Bogart je její první pes, kterého vzala z útulku pro zvířata. Později dostala vévodkyně beagla jménem Guy, aby se Bogart nenudil.

Zdroj: Thesun.co.uk

Přátelé vévodkyně tvrdí, že před setkáním s princem Harrym žila Markle v Torontu, kde hrála v seriálu „Suits“ (Kravaťáci), a starala se o Bogarta a Guy-e jako o své děti. Herečka nechala psy spát v posteli a kupovala pro ně nejlepší biopotraviny.

Zdroj: Express.co.uk

Koncem března Meghan Markle a princ Harry opustili Kanadu, a vydali se do Los Angeles, proto opustili královskou rodinu. Blízcí věřili, že Markle bude chtít vzít Bogarta sebou, ale pes zůstal žít v Kanadě. Současně vévodkyně přivezla do USA Guy-e a nového psa – černého labradorského retrívra jménem Oz, kterého si koupili společně s Harrym.

Zdroj: Thesun.co.uk

Od 1. dubna přestali princ Harry a Meghan Markle jednat jako členové britské královské rodiny. Aby získali právo na nastěhování se do USA, museli se vzdát oslovení „Vaše královská výsost“, státního financování a ochranné známky Sussex Royal.

Share