„Kočky jsou skutečným indikátorem pohody“: U veselých a úspěšných lidí vyvolávají jen pozitivní emoce

Věděli jste, že kočka je ukazatelem pohody?

U veselých a úspěšných lidí vyvolávají kočky jen pozitivní emoce.

Je zajímavé, že se usmíváme, i když se kočky otírají o naše nové kalhoty. Existují však i někteří lidé, kterým kočky není kamarádi. Myslíte si, že v tom není nic zvláštního a že každý má své vlastní vkusové preference? Ve skutečnosti je vše mnohem složitější.

Zdroj: top.smilepub.club

Pokud si myslíte, že kočka je jen živá past na myši, tak se velmi mýlíte. Toto magické zvíře má jedinečný bioenergetický systém.

Kočka může vstoupit do rezonance s biofieldem člověka, provádět korekci, doplňování a někdy i obnovu. Pravděpodobně jste již vícekrát slyšeli o jejich schopnosti „léčit“ bolesti hlavy nebo zmírnit stres.

Kočka je high-tech snímač, který lze použít k měření úrovně pohody. Pokud je vše v pořádku, chlupatý indikátor je klidný a pokud ne, začne být nervózní.

Zdroj: vokrugsveta.ru

Kočka je vynikajícím konfliktologem. Majitelé koček vědí, jak „rodinný psychoterapeut“ uklidňuje člověka uraženého ve skandálu nebo obnovuje duševní rovnováhu potrestaného dítěte.

Kočka je diagnostikem karmy. Mezi alkoholiky a ženami s neuspokojeným osobním životem se zpravidla projevuje negativní postoj k kočkám. Pokud člověk nenávidí všechny kočky bez výjimky, to znamená, že v jeho životě není vše tak jednoduché.

Je nutno se pokusit saturovat ho pozitivními emocemi, pomoct mu najít smysl a stanovit cíle. Možná, že poté bude mít takový člověk roztomilé chlupaté zvíře s inteligentními zelenými očima ve svém domě.

Zdroj: gazeta.ru

Co si o tom myslíte?

Share