Jiný, něž ostatní: jak žije pes, který se narodil s krátkými tlapkami

Německý ovčák se narodil s krátkými tlapkami. Zvíře má vrozenou trpaslíkovost.

Americká rodina si neumí představit svůj život bez domácích mazlíčků. Mají dva německé ovčáky, které se jmenuji Spartak a Temperens.

Zpočátku se štěně nelišilo od jeho bratrů. Když pes začal růst, majitelé si všimli, že psu nerostly tlapky. Ovčák se narodil trpaslíkem.

Zdroj: odnaminyta.com

Štěně má krátké tlapky

Majitel tohoto zvířátka říkali, že po 4 měsících byla diagnóza potvrzena. Nyní se pes bude muset neustále potýkat s vrozenou kostní deformací.

Když Mikigusovi bylo 6 měsíců, najednou se nemohl postavit na nohy. Naštěstí štěně nikdo neopustil. Vždy ho brali na ruce, když šli ven. Dokonce i Spartak a Temperens, rodiče štěněte, mu pomohli přizpůsobit se svému novému životu.

Zdroj: odnaminyta.com

Zpočátku mu bolely jeho tlapky, takže mu obkládali tlapky kostkami ledu. Maminka štěněte byla vždycky vedle něj.

Zdroj: odnaminyta.com

Majitelka Mikugusa říká: „Navzdory obtížnostem s pohybem je štěně vždy radostné a rád hraje. Neustále jsme ho vynášeli na ulici a podporovali jsme ho při procházkách speciálním kočárkem. Je však tak tvrdohlavý, že nakonec začal chodit sám. “

Zdroj: odnaminyta.com

Žena říká, že pes stal nejlepším přítelem její dcery.

Zdroj: odnaminyta.com

Majitelé ovčáka s krátkými tlapkami věří, že je to jejich nejlepší pes. Díky zvláštnosti pejska se děti učí nikdy se nevzdávat. I s trpaslíkovosti můžete být hraví a šťastní.

Share