Jejich dceru ukradli z porodnice a 18 let později ji náhodou našli

Představte si, že vyrůstáte v rodině, kde vás zbožňují. Jste šťastní a těšíte se na den svých 18. narozenin. Nyní si představte, že žena, kterou jste celý svůj život milovali, vás unesla a muž, kterého jste nazývali svým otcem, není vaším biologickým otcem.

Zdroj: kenguru.plus

To je realita, ve které Zefani Ners žije. Holčičku ukradli přímo z nemocnice, kde její matka se obnovovala po císařském řezu. Dítě bylo uneseno ženou, která byla oblečená jako zdravotní sestra.

Její rodiče neměli tušení, jak žít dál. Hledání dítěte se táhlo mnoho let. Pomohla jim úžasná náhoda.

O osmnáct let později se jejich další dcera, třináctiletá Morna, vrátila ze školy domů a řekla, že viděla velmi podobnou dívku, která byla starší. Poté byl proveden test DNA, který potvrdil, že tato dívka byla ve skutečnosti dcerou Celesty a Morna.

Zajímavé je, že v rodině, kde byla vychována holčička, otec nevěděl, že to není jejích dítě! Matka předstírala před svým manželem, že je těhotná.

Žena se však nepřiznala, že ukradla dítě. Tvrdila, že jí bylo dítě předáno na autobusovém nádraží. Soud ji však stále odsoudil na 10 let vězení.

Zefani tak ztratila tu ženu, kterou považovala za matku po dobu 18 let. Možná proto dívka odmítla jít do své skutečné rodiny. Znamenalo to, že rodiče Zefani znovu ztratili svou dceru.

„Vrátil jsem svou dceru a teď jsem ji znovu ztratil a bolí to stejně jako tehdy, možná ještě víc. Najít ji bylo nejlepší událost mého života, ale zdá se, že jsme ji znovu ztratili. Naše srdce jsou zlomená, “ řekl otec.

Obvinil jinou rodinu v tom, že tlačili na Zefani:

„Jsme s dcerou měli vztah, cítili jsme to. Ale pak asi cítila vinu za to, že s námi trávila čas, zřejmě byla pod velkým tlakem z druhé strany.“

Rodiče Zefani stále doufají, že se budou moci sejít se svou dcerou a žít šťastně jako jedna rodina.

Celesta řekla, že oni jsou ochotni dát jí čas a tvrdě pracovat na tom, aby získali její důvěru a náklonnost.

Share