“Já zůstanu toto léto raději nohama pevně na zemi”: Simona Krainová jde příkladem pro cele Česko

Velké množství českých hvězd odjeli na dovolenou po uvolnění koronavirovych opatření. 47letá modelka Simona Krainová se zůstala doma, čím dokázala, že je velmi uvědomělá.

Zdroj: instagram.com

Téměř každý rok známá topmodelka sdílí na Instagramu fotografii z luxusních dovolených. Například letos byla v Zanzibaru. Na každé fotografii ukazovala své dokonalé křivky.

Zdroj: instagram.com

Krainová se kvůli koronavirové epidemii rozhodla, že se zůstane tento rok doma. “No já nevím jak vy, ale létat v oblacích s rouškou zabalená v plastu mě fakt neláká,” napsala na svém Instagramu topmodelka.

Zdroj: instagram.com

“Já zůstanu toto léto raději nohama pevně na zemi. Takže místo mého oblíbeného ‘next stop’ bude ‘další stanice’. Vždyť Česko má taky své kouzlo,” uvedla Krainová.

Zdroj: instagram.com

Na Instagramu modelka také sdílela fotografii z vlakového nádraží ve slovenské Žilině, kde vypadá proste úžasně. Krainová se všem doporučuje zůstávat doma a nikam nejezdit.

Zdroj: instagram.com

“Oceňuji, že zůstáváte v Česku. Je to taky každého věc, že. Ale v době koruny všichni hlásali, chraňme se, respektujme nařízení vlády, a pak stejně lidi odcestují. I kdyby to bylo nafouklý jak bublina, což asi je, proč riskovat,” napsala jedna z fanoušek Simony.

Share