Iva Pazderková odjela na dovolenou, ale utrpěla značné zdravotní problémy: „Pak je vám tak zle, že nakonec ještě dostanete paniku“, přiznala herečka

Herečka Iva Pazderková si chtěla během dovolené pořádně odpočinout, ale na konci dovolené se něco pokazilo. Večeřela, snědla těstoviny a pak se jí „trochu“ udělalo špatně. Začaly střevní potíže, otekla a musela si dát černé uhlí.

Zdroj: Instagram

Před večeří upozornila personál restaurace, že má nesnášenlivost na lepek. To znamená, že nemohla jíst běžné těstoviny, jinak by mohly nastat velké zdravotní problémy.

Zdroj: Instagram

Přesně to se však stalo. Je třeba si uvědomit, že i pro ty lidi, kteří nemohou jíst potraviny s lepkem, se jim ani nelze vařit bezlepkové těstoviny ve stejné vodě, v které předtím vařily běžné těstoviny.

Zdroj: Instagram

Iva Pazderková na to také upozornila personál. Zdá se však, že na její poznámky s největší pravděpodobností nevěnovali pozornost.

Zdroj: Instagram

„Pak je vám tak strašně zle, že nakonec ještě dostanete panickou ataku“ pověděla Iva Pazderková o večeru po večeři.

Zdroj: Instagram

Herečka byla velmi ráda, že s ní v tu chvíli byla její kamarádka Vanda. Obložila ji mokrými ručníky a postarala se o ni.

Zdroj: Instagram

Po této příležitosti zveřejnila fotku na svém Instagramu, kde ukázala, jak vypadala po špatné večeři. Fotografie byla zveřejněna ve stories.

Zdroj: Instagram

Naštěstí se po několika hodinách cítila lépe. Poté nastoupila spolu se svou kamarádkou do auta a z Chorvatska odjeli, vrátili se domů.

Zdroj: Herminapress

Share