Devět odhalení z oficiální biografie Meghan Markle a prince Harryho o životě v paláci

Nové podrobnosti a výňatky ze skandální knihy „Hledání svobody“, která bude vydána již za pár dní.

Vlivní London Times publikovali první výňatek z nové knihy dvou ostřílených britských novinářů, ve kterém nabízejí pohled do hořkých královských intrik Buckinghamského paláce, které měli za účel rozchod prince Harryho a Meghan Markle nebo jejich vydědění z rodiny.

 

Zdroj: Elle.com

První část zahrnuje tato odhalení autorů Omid Scobie a královské korespondentky časopisu Elle Carolyn Durandové, kteří tvrdí:

  • Harrym bylo opovrhováno mezi zdmi Buckinghamského paláce, protože byl „příliš citlivý a otevřený“. Neustále se cítil bezbranný a bez podpory své vlastní rodiny.
  • Na druhé straně se Dianin nejmladší syn pokusil se vší silou chránit svou nevěstu před palácovou „starou gardou“, která „se do Megan nemilosrdně vrhla a nezastavila se v ničem, jen aby zkomplikovali její život“.

 

Zdroj: Elle.com

  • Harry a Markle se okamžitě stali mezinárodní senzací, zastínili i bývalých favoritů – prince Williama a Kate Middleton a zbytek královské rodiny, stojící přímo nad nimi v poradí na trůn. Proto manželé „museli být v ústraní“, jak věřilo mnoho expertů na královskou rodinu.
  • William a Kate byli mezitím hluboce dojati skutečností, že jejích soukromé rodinné záležitosti se staly veřejnými, zatímco královská rodina zůstala ve stínu.

Zdroj: Insider.com

  • Meghan řekla svým přátelům, že přetrvávající kritika ze zlých britských bulvárů je jako „utrpení a umírání z tisíců škrtů“.
  • Od té doby, co se Harry a Meghan oženili, chtěli převzít kontrolu nad jejich životy. Proto byl počáteční rozkaz starších členů královské rodiny přesunout svůj domov a kancelář do Buckinghamského paláce namísto stavby vlastního a nezávislého nádvoří pro ně velkým zklamáním.

Zdroj: Insider.com

  • Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se stali hlavní návnadou pro královskou rodinu. Podle studií, které porovnávaly online popularitu Sussexu a Cambridge od listopadu 2017 do ledna 2020, „průzkumy související s Harrym a Meghanem představovaly 83 % těchto dvou témat.“
  • Ačkoli manželé vždy respektovali hierarchii, je pro ně obtížné přijmout skutečnost, že pokaždé jejich iniciativy zastiňovaly skutečnost, že je více starších a důležitějších členů rodiny – ať už je to princ William nebo princ Charles – který šli na delší cestu nebo plánovali oficiální odchod ve stejnou dobu.

Zdroj: Thesun.co.uk

  • Harry, vysoce emocionální a prudce ochraňující svou manželku a syna, byl vyčerpán postojem své rodiny, která, jak je popsáno v zdroji, „nemá schopnost reagovat jako skutečná rodina“. Proto jsem pro sebe neviděl jinou cestu, než opustit palác.

Share