Dcera předsedy vlády Vivien Babišová oslavila kulatiny a předvedla se po boku mladého muže: rodina premiéra má další důvod k radosti

V úterý své 20. narozeniny oslavila premiérová dcera Vivien. Před oslavou si samozřejmě užila návštěvu v salonu a nechyběly ani drahé šperky.

Kromě toho Vivien doprovázel muž. Rodině Babišových se blíží svatba, i když se jedná o tu papírovou, kterou oslaví Monika a Andrej Babišovi. Vzali se totiž před třemi roky.

Zdroj: echo24.cz

Monika Babišová prozradila, že před dvaceti lety to všechno bylo jinak. Nyní si vybírá luxusní šperky, ale tehdy měla úplně jiné starosti.

Tehdy se Monice a Andreji narodilo první dítě. Vivien je jejich první společná dcera.

Zdroj: extra.cz

Teď cela rodina, kvůli postavení otce je pořád na očích veřejnosti. Není výjimkou ani Vivien, která se před rokem představila na filmovém festivalu v Karlových varech, kde měla na sobě drahé šaty a šperky.

Nyní se proto ženy vydali za dalšími šperky a vzali se sebou i mužský doprovod. Nechyběl tak ani Babiš a jeho syn Frederik.

Zdroj: ahaonline.cz

Poté se představili ve společenském oděvu, ale na zveřejněném snímku je ještě jeden mladý muž. Možná se právě jedná o partnera Vivien.

Zdroj: Instagram

O něm se dokonce premiér před časem zmiňoval, když se ho ptali, jestli dcera někoho má.

Žádná velká oslava se však nekonala. Monika řekla, že společně šli na večeři.

Zdroj: blesk.cz

Není to ale pro rodinu Babišových obvykle, protože většinou jejich oslavy doprovázejí známe osobnosti a ohňostroje.

Zdroj: blesk.cz

V květnu se ale velké party nedočkal ani syn Frederik, který slavil 16. narozeniny. Bylo to ale způsobeno vládními opatřeními proto koronavirové epidemii.

29. července rodina Babišových má další šťastný důvod k oslavám. Jsou to právě tři roky, co se Andrej a Monika vzali na Čapím hnízdě.

Zdroj: e15.cz

Tehdy Monika Babišová prozradila, že byla velmi dojatá, a dokonce upadla slza. Andrej Babiš řekl, že je to skvělé, že se po 23 letech vzali a teď budou spolu celý život.

Share