“Chodí za mnou lidé, kteří mají tak jako každý své problémy”: Kateřina Hrachovcová má v rukávu eso

45letá herečka Kateřina Kaira Hrachovcová, která je známá díky seriálu Život ve zámku. Kaira se liší od svých kolegů. Je nejenom talentovanou herečkou, ale i bývalou zdravotní sestrou.

Herečka se blíží k padesátce, ale stále vypadá úžasně a je velmi aktivní. Před několika lety přijala jméno Karla. Často hraje ve filmech a seriálech a také pracuje jako kouč.

Zdroj: instagram.com

Už dlouhodobě pomáhá lidem. Kaira získala akreditaci na psychoterapeutické fakultě Pražské vysoké školy psychosociálních studií, a věnuje se té práce už 8 let.

“Když nehraju v divadle, nenatáčím seriál nebo film, tak také pracuji, pomáhám druhým v rozvoji, koučuji,” napsala na svém Instagramovém profilu herečka, čím překvapila fanoušky.

Zdroj: instagram.com

Veřejnosti Kaira sdílela o své druhé práci ještě před pěti lety. “Chodí za mnou lidé, kteří mají tak jako každý své problémy, řeší třeba odpovědi i na zcela obyčejné otázky, a já jim pomáhat dojít k cíli,” uvedla Kateřina.

Také Hrachovcová na Instagramu sdílela svůj certifikáty o absolvování a osvědčení o rekvalifikaci, aby její fanoušky ji uvěřili. “Práce, kterou mám ráda,” napsala herečka.

Zdroj: instagram.com

“Je strašně moc fajn v životě vědět, že nové zkušenosti, znalosti a chuť na sobě pracovat nás posouvají stále dál,” napsal jeden z příznivců.

Zdroj: instagram.com

Share