Chlapec nechal otevřené dveře a přišel k němu úplně cizí pes,

Jack Jokinen se v noci probudil ze šepotu své ženy, která řekla, že před domem někdo je. V obývacím pokoji viděl na podlaze psa. Nebylo jasné, jak se pes dostal do domu, protože všechna okna a přední dveře byly zamčené. Mladý muž si myslel, že do bytu mohl vstoupit někdo jiný a zkontrolovat všechny pokoje a skříně, ale nikdo jiný tam nebyl.

 

Zdroj: Mimimetr.me

 

Zdroj: Mimimetr.me

 

Jack se podíval na záběry a viděl, že když se večer vrátil z procházky se psem Georgem, nezavřel dveře pevně. Otevřel je silný závan větru. Takto se do domu dostal pes bez domova. Později kolemjdoucí viděl otevřené dveře a zavřel je.

 

Zdroj: Mimimetr.me

 

Zdroj: Mimimetr.me

 

Fena, jménem Susie, byla celá zalitá deštěm a chvěla se z chladu, když jí usušily a zahřáli. Jack a jeho manželka se rozhodli vzít zvíře do útulku, ale když viděli, jak je fena vyčerpaná a vyděšená, přišlo jim to líto. Pár vzal psa k veterináři. Specialista řekl, že fena měla již devět let, i když vypadala jako štěně. Susie měla infikovanou tlapu a potřebovala seriózní zubní ošetření. Na psím těle žily mimo jiné hordy blech a klíšťat.

 

Zdroj: Mimimetr.me

 

Zdroj: Mimimetr.me

 

Zdroj: Mimimetr.me

 

Poté, co Jack zveřejnil příspěvek o Susie na sociálních sítích, dokázal na její léčení vysbírat 15 tisíc dolarů. Není známo, kolik let fena žila na ulici, ale nyní se na ní rozhodne usmálo štěstí – žije v teplém domě s nádhernými majiteli.

 

Share