6letý klouček skočil mezi psa a svou sestru a zachránil jí život: Сelebrity mu vzdávají hold

Šestiletý Bridger Walker z Wyomingu zachránil svou mladší sestru před útokem psa, sám přitom utrpěl rozsáhlé zranění na obličeji, a stal se hvězdou.

9. července šel na procházku šestiletý Bridger Walker se svou čtyřletou sestrou ve Wyomingu.

Zdroj: bykvu.com

V tu chvíli na dívku zaútočil německý ovčák. Chlapec skočil mezi psa a svou sestru a v důsledku toho byl těžce pokousán – dostal téměř 90 stehů.

Zdroj: bykvu.com

Jeho teta, Nikki Walker, vyprávěla o tom, co se stalo na sociálních sítích. Rozhodla se podpořit chlapce a založila stránku na Instagramu,kde popsala Bridgerův příběh.

Nikki také požádala celebrity, aby ho podpořily a potěšily.

„Můj šestiletý synovec Bridger zachránil život své mladší sestry tím, že stál mezi ní a naštvaným psem. Poté, co dostal několik kousnutí do obličeje a hlavy, popadl svou sestru a běžel s ní, aby zachránil jí život.

Později řekl: „Jestli měl někdo zemřít, tak myslím, že bych to měl být já“.

Poté, co obdržel asi 90 stehů, aplikovaných zkušeným plastickým chirurgem, konečně zůstal doma.

Milujeme našeho statečného chlapce a chceme, aby všichni ostatní superhrdinové věděli o tomto hrdinovi, který se k nim připojil,“ napsala Nikki.

Příběh statečného chlapce zapůsobil na uživatele sociálních sítí. Za několik dní shromáždily příspěvky více než 1 milion lajků a desítky tisíc komentářů.

Reakce celebrit

Americká herečka Anne Hathaway byla jednou z prvních, která pochválila Bridgera:

Zdroj: wmagazine.com

„Nejsem sice Avanger, ale když ho vidím, poznávám superhrdinu. Mohu jen doufat, že jsem napůl statečná, jako ty, Bridgere. Přeji uzdravení a mnoho skvěle vypadajících kamenů (chlapec má rád geologii – ed.)“.

Mnoho osob kontaktovalo chlapcovu rodinu soukromě, Bridgerova rodina uvedla v komentáři pro CNN.

Byli to tak slavní herci jako Tom Holland, Hugh Jackman, Zachary Levy a Mark Ruffalo.

Herec Chris Evans (Kapitán Amerika) natočil pro chlapce video:

„Četl jsem tvůj příběh, viděl jsem, co jsi udělal. Určitě jsi to slyšel mnohokrát, ale nech mě být první, kdo řekne: Chlapče, jsi hrdina. Tvůj skutek byl neuvěřitelně statečný.

Sestra má velké štěstí, že má takového staršího bratra. Rodiče jsou na tebe velmi hrdí. Najdu adresu a pošlu ti oficiální štít kapitána Ameriky. Protože, chlapče, zasloužíš si to. Potřebujeme lidi jako ty“, řekl Evans.

Teta chlapce také řekla, že mnoho lidí chtělo poskytnout finanční pomoc na léčbu. Rodina nabídla pomoc projektům Wounded Warrior Project a Mission 22, které pomáhají veteránům.

Mladý geolog Bridger také obdržel dar krásných kamenů. Za týden se mu podařilo doplnit sbírku několika desítkami kopií:

Share