20letá holka byla nucena praštit se studiem, aby se mohla starat o své sourozence

Holka byla nucena praštit se studiem, aby její mladší bratři a sestry nebyli převezeni do sirotčince.

Zdroj: odnaminyta.com

Kristina Jevtušenko se moc liší od svých vrstevníků. Její životní styl není vůbec stejný jako u 20letých studentů. Holka je tak mladá, ale už zapomněla na mladost. Jednoho dne se holka rozhodla zastoupit rodiče svým sourozencům.

V rodině je 8 dětí, bydlí v Čeljabinsku a za 2 roky se děti staly sirotky.

Matka zemřela a sociální péče převzaly osamělé děti. Plánovali je odvézt do různých sirotčinců. Ale nejstarší dcera Kristina nemohla dovolit, aby její rodina byla konečně rozdělena.

Zdroj: odnaminyta.com

20letá holka se rozhodla vychovat děti sama.

Místní úřady podporovaly výběr holky a sociální pracovníci sjednali zkušební dobu na 6 měsíců. Během tohoto času by měla rodina prokázat, že Kristina může zastoupit rodiče.

Zdroj: odnaminyta.com

Holka si vybrala velmi těžký život. Místo studia holka uklízela, vařila, vychovávala mladší sestry a bratry. Kristina připravovala dětí do školy a do mateřské školy.

O šest měsíců později sociální pracovnici se přesvědčily, že Christina je spolehlivá. Děti jsou čisté, krmené, chodí do školy a dům je uklizen.

Zdroj: odnaminyta.com

Holka učila děti, že kluci musí pomáhat v domácnosti a holky pomáhaly vařit a uklízet. Nejstarší bratr vstoupil na technickou školu. Kristina myslela, že alespoň někdo by měl získat vzdělání.

O víkendu kluk se staví za rodinou a pomáhá v domácnosti. Kristina dostavá peníze, protože děti jsou nezletilé.

Kristina chce být také malým a bezbranným dítětem, pořad jde ke svému sousedovi, aby plakala. Po takové „terapii“ se holka vrací domů, protože rodina je nejdůležitější věc, kterou má v tomto životě.

Zdroj: fishki.net

Share