Způsob, kterým žena používá rtěnku, může hodně říct o její charakteru

Po několika týdnech používání bude plátek rtěnky schopen ukázat charakter ženy.

Zdroj: zyttia.org

Vezměte rtěnku a podívejte se na plátek. Jaký je?

  1. Řez je ostrý jako jehla

Pokud majitelka takové rtěnky má něco na mysli, bude obtížné ji přesvědčit. Odvážná, aktivní, tato dívka nerada dlouho sedí a stále hledá příležitosti, jak se realizovat. Ve společnosti je středem pozornosti, bude podporovat jakékoli téma a nenechá nic bez komentáře. Heslo dívky s takovým plátkem rtěnky je lepší dělat, než dělat a litovat.

  1. Plochá špička

Tyto dívky jsou velmi dobří přátelé. Ve vztazích jsou pro ně důležitá poctivost, důvěra a spolehlivost. Nejčastěji se takový plátek rtěnky vyskytuje u introvertů, kteří mají rádi organizaci a plánování. Takové dívky se v životě vyznačují realismem: nebudou jen tak naštvané ani šťastné.

  1. Asymetrie

Majitelky rtěnky s asymetrickým řezem mají neobvyklý rozum a vynalézavost. Milují pořádek, ale neobývají se na něm. Koníčky takových dívek jsou nejčastěji odvážné a neobvyklé: extrémní sporty, indické jídlo, malířské lžíce. Jsou odhodláni pracovat a věnují svůj čas rodině.

  1. Plátek se silným zářezem

Holky s takovou rtěnkou jsou vidět z dálky: vyznačují se výraznou barvou vlasů nebo make-upem a tvůrčími oblastmi práce. Obvykle jsou takové dívky sebevědomé a jasně rozumí tomu, co od života potřebují. Někdy mohou být spontánní a dělat něco mimořádného. Mezi obvyklým a něčím novým se vždy vyberou druhé.

  1. Plátek s měkkým výřezem

Pokud rtěnka má takový řez, můžeme mluvit o přímočarosti charakteru. Něco skrývat není ve stylu těchto dám. Jsou tvrdohlaví a mají sklon držet stabilní pozice, mají přirozený magnetismus. Někdy jsou příliš povídací, ale vědí, jak omezit své impulsy ve správný čas

  1. Rovně zkosená na jedné straně

Takovou rtěnku mají velmi trpělivé dívky. Jsou to obezřetní a spolehliví, skvělí partneři v podnikání i v životě. Někdy příliš podrážděné a ponuré. Jsou náchylní k pesimismu, ale se snaží vidět více dobrých věci a ovládat svou vnitřní nespokojenost. Tyto dívky nemají rádi zbytečná slova.

  1. Forma se nemění od okamžiku nákupu

Tyto dívky obvykle nesdílejí své problémy. Sebeorganizace a jasný přístup k podnikání jsou pro ně důležité. Pracovité, náročné na sebe a lidi kolem sebe, ale jsou měkké s rodinou a přáteli. V nových společnostech jsou velmi skromné, neradi přitahují velkou pozornost. Ve vztazích jsou dobré a věnují tomu celý svůj čas. Vyznačují se altruismem, který někdy vede k extrémům.

Share