Neuvěřitelný příběh boje o život: Žena venčila své pejsky a našla dítě v hromadě kamení a odpadků. Po dvaceti letech se potkali

Neuvěřitelný příběh boje o život.

Zdroj: ukr.media

V životě se dějí různé věci. Ten kdo dává pozor na svět kolem sebe, je schopný všimnout si, co ostatní projdou. Může to někomu zachránit život.

Azita Milanian se přestěhovala do Spojených států z Arménie.

Před více jak dvěma desítkami let, v roce 1998, Azita Milanian venčila své pejsky v malém městě v jižní Kalifornii. Všechno bylo tiché a klidné, zatímco najednou jeden z miláčku ženy hlasitě zaštěkal na nepochopitelnou hromadu odpadků a kamenů ležící u silnice.

Azita sama nedokázala odpovědět, proč ji to zaujalo, ale přesto se rozhodla přijít a podívat se, co se tak nelíbilo jejím psům.

Když se přiblížila, nedokázala zadržet výkřik hrůzy: v hromadě kamení a odpadků byla vidět malá noha, která patřila zřejmě dítěti.

Zdroj: ukr.media

Mimo sebe ze strachu a šoku, Azita Milanyan předci jen našla sílu, aby neutekla okamžitě pryč. Překračující plachost a nervy, ona vykopala improvizovaný „hrob“, ve kterém dítě leželo.

Zaplaťpánbůh, že žena stihla včas: vyhrabala miminko, které se podle všeho se jen objevilo na svět. Batole hlasitě křičelo a plakalo. Byl to malý chlapec.

Azita Milanyan zastavila auto a snažila se vysvětlit řidiči situaci. Naštěstí se jí to podařilo a oni společně odvezli dítě do nemocnice. Chlapeček vyžil a ve zdraví vyrostl.

Teď je mu dvacet a jmenuje se Matthew. Když byl Matthew propuštěn z nemocnice, adoptovala ho neznámá rodina.

Azita Milanyan se snažila zjistit, kdo to udělal a co teď s batoletem, ale marně: ve Spojených Státech existuje tajemství adoptace, a ženě nikdo nic neřekl.

Zdroj: ukr.media

Všechno se změnilo za dvacet let. Matthew našel svou zachránkyni! Dlouho se o to snažil, protože jeho pěstouni se samozřejmě rozhodli být k němu upřímní a vyprávěli příběh jeho příchodu na svět. O mnoho let později vyšel na Azitu Milanyan sám.

Zdroj: ukr.media

A protože se jeho příběh stal v amerických médiích velmi populárním, pátrání po spasitelce pro Matthewa bylo velmi lehké. Byl velmi rád, že ji vidí a cítí k ní obrovský pocit vděčnosti.

Nyní se tito lidé dohodli na udržování vztahů a komunikaci.

Share