Tento pes se narodil bez předních tlap: majitelé přišli na to, jak mu pomoci

Ne všichni jsme se narodili takovými, kterými bychom chtěli. Někdy se jeden člověk narodí bez něčeho, co mají všichni ostatní.

Ale to neznamená, že máte špatný život. Příběh tohoto pejska to potvrzuje!

Zdroj: mimimetr.me

Seznamte se s nejúžasnějším pejskem, který se jmenuje Loky. Dítě bylo nešťastné od dětství, protože kvůli genetické poruše se pes narodil postiženým.

Loky neměl předních tlapek, kvůli čemu nemohl běhat, skákat a hrát jako ostatní zvířata. Pejsek však měl velké štěstí a dostal rodinu, která ho milovala, a udělala všechno, aby zvířátko se cítilo jako ostatní.

Jen se podívejte na toto zvířátko. Můžete říct, že pejsek je z něčeho smutný?

Zdroj: mimimetr.me

Jeho případ by mohl být smutný, kdyby ho nevzali domu laskavé lidi z New Yorku. Pejsek jen se narodil, majitel podniku viděl, že vypadá jinak, a odvezl ho do útulku.

Loky bydlel tam a nemyslel, že někdo může ho vzít. Rodina z New Yorku ho vzala k sobě domů, a dokonce si objednala speciální invalidní vozík přes internet, aby se pes mohl pohybovat zcela nezávisle!

Zdroj: mimimetr.me

Radost však netrvala dlouho. Majitele si všimli, že jejich pejsek se začal chovat nějak podivně. Ukázalo se, že tento vozík není vhodný pro Loky, protože jeho bolí záda.

Museli vyměnit několik vozíku pro zvířátko a utratili za to spoustu peněz, které chtěli utratit na výlet. Pár se rozhodl, že pohodlí a zdraví jejích mazlíčka je mnohem důležitější. Nakonec pro Loky byl přípraven speciální vozík.

Pár sdílí, že už není tak snadné chodit na procházku se svým psem. Všichni se dívají na Loky, otočí se za ním, ptají se, co se stalo.

Zdroj: mimimetr.me

Pes je radostný, veselý a okouzlující. Ten pár už měl pejska, který se jmenoval Marley.

Rodina si vzpomíná, že Marley vždy byl smutný a podzimní den byl stokrát zábavnější. Co dělat, když taková postava? Díky Loky, Marley je tak šťastný a veselý.

Marley a Loky jsou nejlepší kamarádi. Ukázalo se, že dospělý pes velmi trpěl osamělostí, i když majitelé ho velmi milovali, ale chtěl kamaráda podobného sobě. Proto byl Marley tak šťastný z nového obyvatele domu.

Ted´ se Loky cítí dobře, protože jeho majitele ho moc milují a má nejlepšího kamaráda Marley.

Přejeme mu hodně štěstí!

Věděli jste, že ve skandinávské mytologii je Loki bůh podvodu, vtipů, zábavy a radosti? Případ, kdy jméno plně odráží podstatu!

Share