„Nejsem žádná dobrá manželka, ale Martina si moc vážím“: Veronika Žilková promluvila o svém současném vztahu se svým manželem Martinem Stopnickým

Veronika Žilková preferuje aktivní život. Herečka nemůže dlouho zůstat na stejném místě a dělat stejnou práci. Před časem se vrátila z Izraele, kde žila se svým manželem diplomatem Martinem Stropnickým.

Nyní má herečka Veronika Žilková v Praze velmi nabitý život. Stará se o mámu, pracuje, jezdí na různé výlety se svými dětmi a vnoučaty.

Zdroj: blesk.cz

Dá se říct, že jako maminka se velmi snaží, chce pro své děti všechno nejlepší. Ale v manželství to vypadá, že už to prý není tak dobré.

Zdroj: blesk.cz

Herečka prozradila, že se svým manželem Martinem Stopnickým se dohodla, že zůstane v Česku jako pečovatelka pro svou matku.

Zdroj: Instagram

„Nejsem žádná dobrá manželka, to bych nesměla být potřetí vdaná, ale Martina si moc vážím, protože je čestný“ přiznala Veronika Žilková.

Zdroj: extra.cz

Jistě existují některé momenty, které se jí nelíbí, například že její manžel je puntičkář. Ale to nic neznamená, ona ho stejně velmi respektuje a obdivuje.

Zdroj: Instagram

Teď, když už žije v Česku, může za svým manželem do Izraele létat jako turistka. K němu ale může přiletět už tehdy, když nebude mít moc práce.

Svého manžela respektuje i za to, že ji vzal s pěti dětmi. Ne každý by s tím souhlasil.

Psali jsme: Stalo se známo, proč princ William nemůže stát králem za daných okolností: pojmenovaná podmínka

Share