Timo Tolkki je finančně na dně: za své služby chce obrovské částky

Timo Tolkki dává Dominice Gottové peníze, ale sám je na tom finančně docela špatně. Nabízí slevu na své kurzy hry na kytaru, o které nikdo nemá zájem.

V Česku Tima Tolkki známe především jako manžela Dominiky Gottové, ale v hudebním světě je opravdovým mistrem hry na kytaru.

Zdroj: sip.denik.cz

Slávu získal díky metalové kapele Stratovarius a je uznávaným kytaristou. Velké časy jsou ale pryč a nyní se Tolkki snaží živit vyučováním hry na kytaru.

Překvapil ho ale naprostý nezájem o jeho služby. Muzikant se stěžuje, že musel snížit ceny o 30 procent, ale stejně se nikdo nechce učit.

Zdroj: extra.cz

Pro chudé Mexičany, kde Timo nabízel své služby, i po slevě ceny byly příliš vysoké.

Finský kytarista nikdy neříkal, kolik chce za hodinu hry na kytaru, ale mluvilo se dokonce o 150 eurech (přibližně 4000 korun). V zemi, kde lidé vydělávají kolem 100 korun denně, to je fantastická částka.

Zdroj: express.cz

Timo Tolkki zřejmě očekával, že se zájemce objeví po jeho návratu do Evropy. Opak byl ale pravdou a dle posledního příspěvku na sociálních sítích, kytarista je na tom velmi špatně.

Zdroj: express.cz

Nyní napsal, že ceny snížil o 15 %, a pokud máte zájem o lekce, tak prosí psát mu na e-mail. Veřejně o cenách se nechce bavit.

Zdroj: express.cz

Před tím, než opustil Prahu, dal Dominice Gottové 30 000 korun, které dostal jako zálohu za koncert.

Zdroj: express.cz

Tuto částku si může vydělat za několik hodin hry na kytaru, ale jak vidíme, fronta se k Tolkkimu netvoří.

Zdroj: express.cz

Snad se ale brzy časy změní a lidé budou připravení kytaristovi za jeho služby platit.

Share