Která kočka se vám líbí nejvíce: vaše odpověď odhalí, za co vás muži milují

Podívejte se pozorně na obrázek výše a vyberte jeden obrázek kočky, s nímž se spojujete. Každá žena v sobě kombinuje strach a agresivitu, hravost a žertovnost. Muži milují mnohostranné ženy, které nepřestávají překvapovat svými novými projevy. Chcete vědět, za co vás muži milují? Pak si vyberte kotě a přečtěte výsledky testu níže.

1. Sfings
Pokud jste si vybrali toto plemeno, s vámi určitě není nuda. Muži často vidí nejprve ve vás přítele a teprve pak se zamyslí nad vztahem s vámi. Mate rádi dobrodružství. Díky své inteligenci a nestandardnímu myšlení se chytře vyhýbáte jakýmkoli nepříjemným situacím.

2. Burmilla

Muži ztrácejí hlavu z vaší mysli a inteligence, ale ne na první pohled. Nejprve je drží vaše otevřenost, oduševnělost a společenskost. Ale ani to není vše, co můžete nabídnout kandidátovi na ruku a srdce.

3. Bengálské plemeno

Hravá, trochu divoká, často tajemná, ale vždy krásná…Jste skutečná divoká kočka, od které nevíte, co čekat až do poslední chvíle. To vzrušuje muže a vzrušuje jejich fantazii. Když vás vidí, zapnou se jim instinkty dobyvatele a energie porazí jen klíčem.

4. Perské plemeno

Vždycky zůstanete klidná a vyrovnaná, což obdivují muži. Oni najdou rovnováhu a harmonii s vámi, protože nikdo lépe než vy nemůže poslouchat a podporovat. Nejste urážlivá, ale pokud vás to zasáhne, tiše odejdete a už se nevrátíte. Inteligentní člověk to okamžitě pochopí a bude se snažit vás chránit.

5. Maine Coon

Nezávislé ženy, jako jste vy, si dobře uvědomují svou cenu. Není snadné upoutat vaší pozornost, ale pravě to muže přitahujete jako magnetem. Ten, kdo dokáže ukrást vaše srdce, bude mít štěstí, že si celý život vychutná klid a pohodlí, které vytvoříte ve svém domě.

6. Ruská modrá

Jste naprosto nekonfliktní a nekaprizní žena, která nemůže potěšit muže. Vaše inteligence, sebeovládání přitahují fanoušky k vám. O ženě, jako jste vy, sní stovky, ale dlouho se rozhodujete, koho vzít do svého srdce.

Share