Show Jana Krause má silného konkurenta: Už proti sobě začali i včetně zákulisí

Nedávno se na FTV Prima objevil nový pořad 7 pádů s Honzou Dědkem. Za poměrně krátkou dobu se tento pořad stal ohrožením sledovanosti pořadu Jana Krause. Musel tým Show rychle reagovat. Červená sedačka se stala jasnou překážkou.

Honza Dědek se svou talk show 7 pádů poměrně rychle stal populární. Už třikrát porazil ve sledovanosti Show Jana Krause.

Zdroj: FTV Prima, archiv

Show Jana Krause existuje na FTV Prima už delší dobu. Tým Jana Krause se nemohl jen tak dívat na to, co se děje, a začali jednat.

Zdroj: FTV Prima, archiv

Požádali například vedení televize, aby se červený gauč nikde jinde neobjevil kromě pořadu Jana Krause. To je poznávací znamení právě Show.

Zdroj: FTV Prima, Branislav Simoncik a archiv Blesku

Honza Dědek prozradil, že první série jeho talk show se natáčely jen pro sledování na internetu. Teď teprve začne natáčení nových dílů.

Zdroj: prima.iprima.cz

Při této příležitosti se jeho tým rozhodl změnit interiér studia, včetně uvedení nového nábytku. Chtěli zase červenou sedačku.

Zdroj: FTV Prima, Branislav Simoncik a archiv Blesku

„Bylo nám nařízeno, že musíme změnit barvu. Požadavek měl přijít z týmu Show Jana Krause“ řekl pro Blesk.cz Honza Dědek.

Vzhledem k tomu, že jeho pořad v televizi je nový, tak prostě přijali nové podmínky od vedení televize. Ještě nejsou zjevně zvyklí válčit v zákulisí.

Share