Legendární Saskia Burešová slaví narozeniny: Je jí 74 let a už desítky let se téměř nemění. Odmítá většinu kosmetických procedur a botox, preferuje sport

Rozhlasová a televizní moderátorka a hlasatelka Saskia Burešová slaví 74. narozeniny. Narodila se 29. července 1946. Už 28 let je moderátorkou pořadu Kalendárium. Mnoho lidí obdivuje, že se za posledních deset let téměř nemění. Prozradila pro novináře eXtra.cz mnoho zajímavého.

Sama moderátorka říká, že se vlastně mění, jen si toho lidé kolem ní nevšimnou, protože ji často vidí. Alt je určitě ráda, když jí podobné věci říkají.

Zdroj: archiv ČT

Saskia Burešová říká, že se teď cítí dobře. Dokonce její vnučky tvrdí, že je velmi aktivní babička. Ona s tím souhlasí, je opravdu taková.

„Jsem tak trochu motorová myš“ vtipkovala Saskia Burešová.

Zdroj: Aha! – Petr Novotný, ara

Ve svých pohledech na krásu jednoznačně odmítá botox a kosmetiku. Preferuje spíše aktivní životní styl a sport.

Moderátorka prozradila, že cvičí dost často. Nemá ale za cíl mít krásnou postavu, dělá to proto, aby si udržela zdraví páteře, protože s tím má určité problémy.

Zdroj: wikipedia.org

Podle ní teď takhle vypadá právě díky tomuto způsobu života. Mnoho kosmetických procedur a botox považuje za nadbytečné.

Zdroj: archiv ČT

„Říká se, že ve zdravém těle je zdravý duch. Já bych to otočila: Když je zdravý duch, bude i zdravé tělo“ řekla Saskia Burešová pro eXtra.cz recept na své mládí.

Zdroj: archiv ČT

Také říká, že se snaží více přemýšlet o pozitivních věcech a komunikovat s pozitivními lidmi. Je to takový způsob, jak se zbavit nadměrné negativity.

Saskia Burešová se nedívá na to, že je jí už 74 let, podle ní je to jen číslo. Mnohem důležitější je, jak se člověk cítí.

Zdroj: Aha! – Petr Novotný, ara

Svůj pořad Kalendárium moderuje už 28 let. Může se to zdát neuvěřitelné, ale už 28 let po sobě, každou neděli je ve studiu.

V čem byly někdy i velmi nepříjemné chvíle, kdy byla nucena pracovat s chřipkou, nebo po zlomenině nohy atd. Chtěla by, aby ji někdo dočasně nahradil, ale to se jí nepodařilo.

Zdroj: TV Prima

„K tomu mám plesy, namlouvám komentáře, s Marií Tomsovou a Sašou Hemalou máme zájezdový pořad, pořád jsem ve styku s lidmi“ dodala Saskia Burešová pro eXtra.cz.

Baví ji práce s lidmi, naplňuje ji to energií. Letos nehodlá slavit narozeniny.

Zdroj: TV Prima

Podle ní bude nejlepším dárkem pro ni to, že bude moci strávit zbytek letošního léta u sebe na chalupě spolu se svými vnučkami.

Share