Muž jel svým autem a uviděl malého černého kokršpaněla, který seděl na kraji silnice: pes škrábal zavřenou krabici a kňučel

Tento příběh se odehrál v Boonville (Missouri v USA) na dálnici 100 km od velkoměsta Kansas City.

Zdroj: topsovety.com

Muž jel svým autem a uviděl malého černého kokršpaněla, který seděl na kraji silnice. Poblíž něj byla lepenková krabice. Muž se litoval psa a rozhodl se ho vzít pryč – přece mohl zemřít na silnici.

Pes však začal plakat a běžet do krabice, ve které něco bylo. Mladý muž se pokusil krabici otevřít, ale ta byla zalepená páskou. Takže proto musel použít kapesní nůž.

Zdroj: topsovety.com

V krabici byla štěňata, které bylo extrémně hladová a vystrašená. Nebylo je více než měsíc! Muž okamžitě vzal celou rodinu do útulku pro zvířata. Tam nakrmili matku a ona nakrmila své štěňátka mlékem.

Zdroj: topsovety.com

Veterinář udělal prohlídku pro psy. Ukázalo se, že všichni měli červy, roztoče a kožní infekce, ale nikdo nebyl zraněn. Díky malé velikosti krabice štěňata seděla v těsnosti a navzájem si pomáhali déle zůstat v teple.

Jejich životy ovšem zachránila nesobecká matka, která neopustila své děti. Sotva by někdo věnoval pozornost krabici, kdyby nebyla poblíž

Zdroj: topsovety.com

Kdo udělal takový nelidský čin, bohužel není známé. Nyní štěňátka získávají sílu. Již pro něj začali hledat dobré majitele. Doufáme, že v budoucnu u něj všechno bude dobře.

Zdroj: topsovety.com

A muž-spasitel se chystá vzít sobě matku-kokršpanělu, jakmile její děti najdou své majitele. Často ji navštěvuje v útulku a už jsou kamarádi.

Share