Poslední rozloučení s hokejistou Ondřejem Buchtelou: Rozloučit se přišlo tolik lidí, že se do síně všichni nevešli

Před několika dny se v mnoha českých médiích objevila zpráva o smrti mladého hokejisty. Ondřeji Buchtelovi bylo teprve 20 let. Měl nádor na srdci, to je vzácné. Ale sportovec byl mentálně silný a bojoval o svůj život. Bohužel se mu ale nepodařilo rakovinu porazit a nyní se s ním přišlo rozloučit mnoho lidí. Novináři eXtra.cz. byly na posledním rozloučení.

Pohřeb mladého hokejisty se konal v obci Bystřany. Rozloučit se s Ondřejem Buchtelou přišla jeho rodina a spousta přátel.

Zdroj: extra.cz

Rozloučení začalo přesně ve 12 hodin. Během obřadu se hrály písně od umělců jako John Legend, AC/DC a Visací zámek.

Zdroj: extra.cz

Přišlo také hodně kamarádů a kolegů hokejisty. Bylo tam tolik lidí, že se všichni ani nemohli dostat do síně. Písně, které zazněly ještě více připomněly všem o Ondřejovi.

Zdroj: Instagram

„Učinil jsi nás šťastným a propojil jsi nás srdcem. Nikdy nezapomeneme na tvůj smích a na tvé oči“ řekla při loučení matka zesnulého hokejisty.

Zdroj: extra.cz

Jeho sportovní kolega Jakub Lauko řekl, že Ondrova smrt byla pro celý hokej velkou ztrátou, protože byl skvělý člověk.

Zdroj: Instagram

Jeho přítelkyně Anička byla celý obřad spolu se svým zesnulým milovaným. Byla to právě ona, kdo byl pro chlapa největší oporou, byla s ním skoro celou dobu.

Zdroj: extra.cz

Dívka se snažila pro svého přítele udělat to nejlepší, jen aby méně přemýšlel o této hrozné nemoci. Například ho brala s sebou na výlety, i když to pro ni bylo těžké.

Zdroj: Instagram

Před dvěma měsíci se mladý hokejista veřejně přiznal, že má velmi vážné zdravotní problémy. Oznámil to na svém profilu na Instagramu.

Zdroj: extra.cz

Anička a Ondřej byli šťastný pár. S největší pravděpodobností měli velké plány na společnou budoucnost, ale teď pro dívku zůstaly jen vzpomínky.

Zdroj: Instagram

Ondřej Buchtela byl opravdu talentovaný hokejista. Ve svých dvaceti letech už stihl hrát za několik různých týmů a dokonce se dostal do české reprezentace.

Zdroj: Instagram

.

Share