Politici se chlubí, jak traví své dovolené: kdo zůstal v Česku, a kdo odjel k moři do zahrničí

Dovolenou nyní mají i politici. Někdo z nich si užívá přírody v Česku, ale jsou i takoví, kteří se vydali k moři a zveřejňuje fotky, jak tráví své volno.

Monika Babišová se svým synem Frederikem se už vrátila z Chorvatska, kde odpočívali na ostrově a na moři.

Zdroj: blesk.cz

Cela rodina Babišových by ale ještě měla odletět do Řecka. Je to hlavně přání dcery premiéra Vivien.

I když Babiš vyzýval Čechy, aby utráceli doma, pojede do zahraničí. Ví, že mu to budou vyčítat, ale rodina je pro něho důležitější.

Zdroj: blesk.cz

Bývala ministryně financí Taťana Malá, která byla v této funkci pouze třináct dní kvůli problémům s diplomovou prací, se pochlubila fotkou v plavkách.

Zdroj: blesk.cz

Neupřesnila však o jaké místo se jedná.

Poslanec Dominik Feri si také vybral zahraničí pro trávení dovolené a odletěl do Portugalská, kde si s kamarády pronajal vilu. Navíc dodal, že její pronájem stojí jako chalupa na Vysočině.

Zdroj: blesk.cz

Feri napsal, že je to tam levnější, než v Praze a prý se chystá opálit.

Zdroj: blesk.cz

Olga Richterová z Pirátské strany se rozhodla zůstat v Česku a vydala se na Šumavu. Většinu času však věnuje čtení a dělá to prý i za chůze.

Zdroj: blesk.cz

Už před časem říkala, že ráda čte a využívá k tomu volný čas.

Bývalý předseda KDU-ČSL Marek Výborný poprvé tráví léto sám se svými třemi dětmi. Minulý rok mu totiž náhle zemřela manželka Markéta.

Zdroj: blesk.cz

Dovolenou trávil v Moravskoslezském kraji a pochvalují si místní památky, přírodu, jídlo a tradice. Doporučuje všem navštívit tato místa.

Zdroj: blesk.cz

Výborný se také zúčastnil Expedice Apalucha. Vyšlápli na Křemešník a zapsali se do Muzea rekordů v Pelhřimově.

Šéfka státní kasy Alena Schillerová většinou v létě pracuje, ale nenechala si ujít pozvánku na letní tábor Finanční správy ve Smilovicích. Tvrdí, že se dětmi je dobře.

Zdroj: blesk.cz

Také plánuje navštívit Moravu, ale ještě neví, kdy to bude.

Zdroj: blesk.cz

Bývala ministryně pro místní rozvoj a obrany Karla Šlechtová svou dovolenou rozdělila na dvě části. Navštívila Okoř se svým pejskem a také si užila kempingu u Severního moře.

Zdroj: blesk.cz

Bývalý předseda STAN Petr Gazdík je známým skautem a má velkou rodinu. Dovolenou věnoval setkání Lidí dobré vůle na Velehradě a následně navštívil skautský tábor střediska Suchá Loz.

Zdroj: blesk.cz

Prezident Miloš Zeman nebyl moc na veřejnosti a dovolenou prý trávil na zámku v Lanech.

Zdroj: ihned.cz

Share