Zpoždění nevěsty na svatbu a hádka s matrikářkou: Monika Štiková a Petr Binias by mohli zůstat jen jako partneři

Ve svatební den se všechny nevěsty musí probudit velmi brzy, ale někdo z nich se nemohou probudit včas. Ale to není o Monice Štikové. Její problém byla nedochvilnost a právě kvůli ní přišla na svatbu pozdě. Pomohla jí ale její vytrvalost, hlasitý hlas a křik na matrikářku.

18. července se konala svatba Moniky Štikové a jejího partnera hokejisty Petra Biniasa. Mezi již manželem a manželkou je rozdíl 24 let.

Zdroj: Instagram

Dvojice měla na radnici dorazit ve 12 hodin, aby se ve 12:30 uskutečnil svatební obřad. Budoucí manžel a manželka však dorazili až ve 13:00, což už bylo jasné zpoždění.

Zdroj: Instagram

Podle očitých svědků Monika nejprve dlouho seděla v autě a nechtěla ven. Poté ji její otec ale přivedl na radnici.

Zdroj: Instagram

Monika Štiková údajně nechtěla věřit, co se stalo. Rozhodla se ale poté, co chce záležitost projednat s matrikářkou.

Zdroj: Instagram

Nevěsta začala tvrdit, že přijela včas. Matrikářka se snažila v klidu vysvětlit, že tam nebyla chyba a že opravdu přišli pozdě.

Zdroj: Instagram

Chvíli to trvalo, ale přesto se ženichovi a nevěstě podařilo dostat se do obřadní síně. Na tváři mladého hokejisty byly vidět velmi odlišné emoce, ale celkově se dalo pochopit, o čem přemýšlel.

Zdroj: Instagram

Za Monikou Štikovou na svatbu přišli jen dva hosté a byli to její rodiče. Stalo se tak, že téměř s nikým ze svých příbuzných nekomunikovala.

Zdroj: Instagram

Ani její dcery Ornella a Charlotte nevěděly, že se vdává. Monika Štiková dokonce změnila své příjmení na příjmení svého manžela.

Zdroj: Instagram

„Jsem Binias“ řekla pro portál eXtra.cz Monika. Vypadá to, že už má přerušené veškeré styky se zbytkem rodiny.

Share