V naší zemi zvolili novou královnu krásy Miss Czech Republic 2020: Dlouho očekávané vítězství a změna nosu před soutěží

V naší zemi zvolili novou královnu krásy. Večer 23. července bylo vyhlášeno jméno nové Miss Czech Republic. Studentka Karolína Kopíncová získala tento titul, nyní je jí 22 let. Zajímavostí je, že vítězka brunetka krátce před finále soutěže šla na plastickou operaci nosu.

Dalo by se říct, že finalistky věděly, kdo z nich vyhraje. Diváci se mezitím rozdělili na dva tábory, měli dvě favoritky.

Zdroj: herminapress.cz

Fandili Karolíně Kopíncové a Natálii Kočendové. A fanoušci měli pravdu, protože každá z těchto dívek získala prestižní tituly.

Zdroj: Instagram

Karolína Kopíncová tak získala tituly Miss Czech Republic 2020 a Miss World Czech Republic 2020. Natálie mezitím získala třetí místo v titulu Miss International Czech Republic 2020.

Zdroj: Instagram

Vítězka má výšku 183 centimetrů. Objem hrudníku má 81 centimetrů, pas 64 centimetrů a zadek 92 centimetrů. Někteří lidé ji proto považují za příliš hubenou.

Zdroj: Instagram

Snaží se věnovat méně pozornosti názorům jiných lidí. Teď jí říkají, že je moc hubená, když se dřív přibrala, tak se jí ptali, co se stalo, že se tak změnila.

Zdroj: Instagram

„Mé tělo je můj chrám a starám se o něj tak, abych se v něm JÁ cítila dobře“ vysvětlila Karolína Kopíncová, která nyní studuje na Masarykově univerzitě.

Zdroj: Instagram

Ještě před začátkem soutěže se Karolína Kopíncová dohodla na plastické operaci nosu. Nelíbilo se jí, jak vypadala předtím.

Zdroj: Instagram

Poté, co zjistila, že vyhrála, okamžitě objala svou matku a svého přítele. Se svým přítelem randí už tři roky.

Podle svých slov nechce trpět nemocí všech královen krásy, a tak si myslí, že její vítězství nijak negativně neovlivní její vztah. I když dodala, že se určitě může stát cokoliv.

Share