Na lásku není nikdy pozdě: ženě je 60 let a její snoubenci je pouze 21, přesto jsou šťastní a plánují svatbu

„Všechny věky podléhají lásce“ je populární fráze, kterou často slyší mladé dívky, které jsou ve vztazích se staršími muži. Tyto tandemy se v moderní společnosti staly normou a nikoho nepřekvapují. Ale páry, kde žena je starší, než její partner stále některé šokují.

Zdroj: kenguru.plus

Příkladem takových vztahů jsou Pam Shastin a Jonathan Langevin, ženě je 61 let a její snoubenci je pouze 21. Je zábavné, že Jonathan je mladší než dcera jeho nevěsty. Přesto jsou šťastní a plánují svatbu.

Zdroj: kenguru.plus

Pár se setkal díky seznamce. Pam byla osamělá, protože její dcery jsou dospělé a vychovávají své děti, a tak se rozhodla zaregistrovat na webu. Nehledala vážný vztah, jen chtěla poznat nové lidi.

Pam se přiznává, že už dlouho byla sama. On a Joe rychle našli společné zájmy a začali spolu trávit čas často mimo internet.

Zdroj: kenguru.plus

Po 3 měsících vztahu Joe řekl, že chtěl by se s Pam oženit. Žena byla šokována, proto poprvé mu řekla ne. Myslela si, že spěchá, a pak bude litovat. Jonathanovi se však podařilo přesvědčit Pam v své jistotě.

Z tohoto důvodu hodně přátel Pam přestalo s ní komunikovat. Ani dcery se nemohly dlouho smířit, ale poté, co poznaly Joe lépe, ho přijaly, protože pochopily, že jejich matka byla s ním šťastná.

Zdroj: kenguru.plus

Joeova rodina přijala ženu velmi laskavě. Pam byla příjemně překvapená.

Pam sdílela, že se cítí mnohem mladší s Jonathanem. Žena se chce starat o sebe, aby být na úrovni se svým mladým ženichem.

Zdroj: kenguru.plus

Co si myslíte o takových párech?

Share