Kolik psů vidíte na obrázku: řekne váš psychologický věk

S věkem se všichni měníme a vyrůstáme.

Někteří lidé ve svých 20 let však myslí mnohem racionálnější než lidi ve věku 45 let. Fyzický věk nezávisí na naši mentální vyspělosti.

Nejde o věk, který se počítá roky, ale o životní zkušenost, která je založena na schopnosti vnímat dobré a špatné události. Tohle formuje psychologický věk.

Nabízíme vám udělat test, který se stal velmi populární mezi uživateli internetu.

Kolik psů vidíte na tomto obrázku?

Minimální počet je čtyři a některé mohou vidět až sedm.

Zdroj: poshepky.com

  • Pokud vidíte až čtyři psy

Váš mentální věk je 20-25 let. V životě jste přírodním optimistou, literárním fanouškem, chcete se zúčastnit uměleckých výstav nebo koncertů.

Jsou to opravdu kreativní lidé, kteří milují dobré knihy, hudbu a obrazy. Tito lidé mají velmi bohatý vnitřní svět a mají neomezenou fantazii. Vyhýbáte se konfliktním situacím a hlučným společnostem, protože máte rádi mír a umění.

  • Pokud vidíte pět psů

Váš mentální věk je 25 až 30 let. Jste ztělesnění jednoduchosti. Tito lidé se nikdy nesnaží komplikovat své činy, vždy hledají nejracionálnější a nejjednodušší způsob, jak problém vyřešit. I když již víte o složitosti dospělého života, ve své duši máte stále místo pro zábavu a vyrovnanost.

Nejčastěji mají tito lidé svůj vlastní kruh přátel, kde se cítí dobře.

  • Pokud vidíte šest psů

Váš mentální věk je 30 až 40 let. V očích druhých jste staromódní člověk, který bude vždy dodržovat konzervativní cennosti. Jste opatrní s ostatními lidmi a vpouštíte do svého života jen vybrané. Nemáte impulzivní a špatně uvážená rozhodnutí. Také lidé často žádají vás o radu.

  • Pokud uvidíte sedm psů

Lidé, kteří našli přesně sedm psů, ve svých duších zůstávají bezstarostní teenageři. Jejich mentální věk je od 10 do 20 let. Jste dostatečně cílevědomí. Naivita a zvědavost takových lidí přitahuje ostatní.

Ve skutečnosti první dojem o vás je pozitivní, a to není překvapivé – jste opravdu dobrý člověk.

Kolik psů vidíte na obrázku?

Share