Josef Laufer je už více než čtyři měsíce v péči lékařů: Jeden z jeho známých prozradil informace, jak je na tom teď

Herec Josef Laufer je dlouhodobě v péči lékařů. O jeho zdravotním stavu nebyly dlouho žádné informace. Před několika dny se však objevily informace, které dávají alespoň nějakou naději. Nelze ale tvrdit, že je zcela pravdivá, takže na závěry je ještě brzy.

Více než čtyři měsíce je herec a zpěvák Josef Laufer v péči lékařů v jedné z nemocnic v hlavním městě. Lékaři zatím nevidí žádné zlepšení jeho zdravotního stavu.

Zdroj: ahaonline.cz

Ale před pár dny se objevila nová informace, která možná dává alespoň nějakou šanci.

Server Aha! oznámi informaci, kterou jim poskytl jeden z blízkých známých herce. Josef Laufer je podle něj částečně při vědomí.

Zdroj: ahaonline.cz

Může to být velmi dobrý příznak. To rozhodně neznamená, že se může pohybovat nebo mluvit, s největší pravděpodobností ne.

Zdroj: ahaonline.cz

Tento signál však dává naději jeho blízkým, že se ještě může uzdravit.

Zdroj: ahaonline.cz

Jiné zdroje informací tvrdí, že se situace zatím nezměnila. Například producent Oldřich Lichtenberg řekl, že je s rodinou zpěváka neustále v kontaktu a může říct, že se jeho stav nezměnil.

Zdroj: ahaonline.cz

Nejvíce informací má dcera Josefa Laufera Ester. Minulý týden řekla, že se její otec prý zotavuje. Dcera věří, že vše bude v pořádku a že s ním bude moci ještě trávit dostatek času.

Share