Herec Oldřich Vízner má zdravotní problémy: musel zrušit všechny své záležitosti

Herec Oldřich Vízner má v poslední době dost nešťastné období v životě. Před několika měsíci mu vyměnili kyčelní kloub. Operace dopadla dobře, herec se po ní normálně zotavil. Teď ale nastaly určité komplikace.

Portál Blesk.cz informoval, že herec Oldřich Vízner má stejné potíže jako kdysi měl herec Jiří Kodet. Oba měli problémy s kyčelními klouby.

Foto: Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek

Kvůli tomu musel herec zrušit všechny své záležitosti, které měl. Například měl ještě nějakou práci v divadle, ale všechno opustil a šel k lékařům.

Zdroj: herminapress.cz

Lékaři mu údajně podali narkózu a on usnul, mezitím mu nasunuli kloubní hlavici. Naštěstí na tom není nic složitého ani děsivého, takže je pravděpodobné, že se herec za pár dní zotaví.

Zdroj: Profimedia.cz

Lidé, kteří měli podobné problémy tvrdí, že po takovém případě bude mnohem více problémů s psychikou. Poté se člověk může začít bát dělat nějaké pohyby, aby se to znovu nestalo.

Foto: Machan, Pátek, Hykl, Kundrát

Oldřich Vízner věří lékařům a plní jejich rady. Doufá také, že za měsíc už bude hrát na jevišti Divadla Ungelt spolu s Simonou Stašovou. Představení se bude jmenovat Římské noci.

Zdroj: Profimedia.cz

Toto divadelní představení bylo kvůli zdravotním problémům Oldřicha Víznera přesunuto na 4. srpna a 31. srpna. Všechny vstupenky, které byly koupeny dříve zůstávají v platnosti.

Foto: D. Kundrát, L. Hatašová

Zajímavostí je také to, že bývalá manželka herce Jana Šulcová podstoupila stejnou operaci a dělal ji stejný lékař.

Psali jsme: Aňa Geislerová na premiéře filmu Havel byla ozdobená setem šperků Cartier: „Cítím se přiměřeně draze“

Share