Bylo to docela nečekané: Eva Holubová zveřejnila obrovské bříško a „předporodní“ fotku

Nyní herečka Eva Holubová plní svou roli Hanky v seriálu Slunečná, ale ji mezitím se dá opravdu označit za nejstarší influencerku v naší zemi. Zveřejňuje fotky z osobního života a některé z těchto fotografií jsou již několik desítek let staré. Mohou to být i velmi intimní fotky.

Eva Holubová na svých sociálních sítích může mluvit o zcela odlišných tématech. Může například mluvit nejen o dění v českém showbyznysu, ale i o svém osobním životě.

Zdroj: Herminapress

Na sociálních sítích mezi mladými maminkami se v poslední době stalo módní ukázat fotky jejich těhotenství. Eva Holubová se také rozhodla tento trend sledovat.

K 27. narozeninám svých dvojčat Karolíny a Adama zveřejnila herečka „předporodní“ fotku. Bylo to docela nečekané.

Zdroj: Instagram

„27let! Už?! Ne, spíš teprve?! Teprve 27 a mně se zdá, jako bych je měla od nepaměti, že to, co bylo před nimi, se nepočítá, že to neplatí. To až oni dali našemu životu smysl“ napsala na svém Instagramu Eva Holubová.

Zdroj: Instagram

Na zveřejněné fotce je vidět, že herečka je velmi unavená, na tváři jsou vidět všechny emoce. Přesto však byla stále šťastná a čekala narození svých dětí.

Zdroj: FTV Prima

Měla velmi velké bříško, s největší pravděpodobností nebyla příliš pohodlná, protože byla vždy velmi štíhlá. Většinu těhotenství strávila v nemocnici.

Zdroj: Instagram

Po porodu ale poměrně rychle zhubla, když kojila své dvojčata. Také Eva Holubová uvedla, že její rodiče chtěli vidět vnoučata, ale bohužel se jich nedočkali.

Foto: David Kundrát

Vzhledem k tomu, že prarodiče nevychovávali vnoučata, byla tato péče převážně na rodičích. Možná právě proto má herečka se svými dětmi velmi dobrý vztah.

Zdroj: Instagram

Podle ní jsou její děti rády, že jsou s nimi spolu, jezdí spolu na dovolenou nebo něco podobného. Nyní s nimi často tráví čas i partneři jejich dětí.

Například Eva Holubová se často objevuje na fotkách spolu s přítelem své dcery Karolíny Matějem Paprčiakem. Spousta lidí si už dokonce začala myslet, že je to její syn Adam.

Zdroj: Instagram

Ale fotografií Adama u Evy Holobuové na sociálních sítích moc není. A ty publikované jsou už dost staré. Adam je údajně méně společenský a raději nechává svůj osobní život u sebe.

.

Share