Dominika Gottová konečně přišla k otci s maminkou Antonií Zacpalovou: Uctila jeho památku a odpověděla Ivaně

Dva dny po 81. narozeninách Karla Gotta k němu k hrobu přišla jeho nejstarší dcera Dominika. Byla spolu se svou maminkou Antonií Zacpalovou. Bývalá baletka vůbec poprvé přišla k hrobu Českého slavíka.

Antonie Zacpalová prozradila, že Dominika zavolala taxíka a společně jeli na Malvazínský hřbitov. Přiznala, že ještě nikdy nenavštívila místo posledního odpočinku Karla Gotta.

Zdroj: Blesk / Karel Kopac / Karel Kopáč

Když přijeli, bylo jí smutno. Bývalá baletka řekla, že právě tam si plně uvědomila, že Mistr už není mezi živými.

Dodala, že v úterý 14. července v den jeho narozenin zapálila doma svíčku, ale když přijela na Malvazinky, plakala.

Zdroj: Blesk / Karel Kopac / Karel Kopáč

Za těch pár dní se na hrobě Karla Gotta objevilo mnoho kytic květin, přišli k němu jeho fanoušci. Jeho nejstarší dcera řekla, že jí chybí otec.

Zdroj: Blesk / Karel Kopac / Karel Kopáč

„Vím, že jsem nebyla v posledních letech dobrá dcera, ale tady jsem mu přišla dokázat, že jsem na tom“ řekla Dominika Gottová.

Zdroj: Blesk / Karel Kopac / Karel Kopáč

Dominice Gottové je stále velmi nepříjemné, že ji nikdo nepozval, aby se zúčastnila pořádání společného dárku pro jejího zesnulého otce.

Zdroj: Blesk / Marek Pátek

Ivana Gottová spolu se svými dcerami a také s druhou dcerou Karla Gotta Lucií položili krásnou kytici k hrobu zpěváka i společný dopis.

Zdroj: archiv Dominiky Gottové

Dominice to bylo hodně nepříjemné. Ještě nepříjemnější však bylo, že se Ivana Gottová vyjádřila prostřednictvím rodinné mluvčí Anety Stolzové.

Zdroj: Blesk / Karel Kopac / Karel Kopáč

Uvedla, že nejstarší dcera Českého slavíka nekomunikuje s otcovou rodinou, neprojevuje žádný zájem o jeho hrob a o další věci spojené s ním nebo s jeho rodinou.

Zdroj: Instagram

„S rodinou v kontaktu jsem a Ivana mi mohla ohledně výročí narození otce zavolat a říci mi, jakou formu uctění jeho památky s rodinou zvažuje“ reagovala na to Dominika Gottová.

Podle jejího názoru Ivana komunikovala s ostatními členy rodiny, ale jí rozhodla se nevolat.

Dominika proto přišla uctít otcovu památku zvlášť.

Share