Otestujte svou intuici: které z dětí je holčička

Dnes budeme nejen mluvit o vaší osobnosti, ale také vyzkoušíme vaši intuici. Tento test je moc roztomilý. Stačí se podívat na tyto děti.

Zdroj: poshepky.com

Musíte si vybrat ze 4 dětí té, které považujete za holčičku. Podívej se blíže. Ve skutečnosti tohle odhadne jen málo lidí.

№1

Člověk, který miluje pořádek ve všem. Řídí se pravidly a snaží se o racionalitu. Nikdy se nerozhodne najednou, radši pečlivě zváží všechno a představí si důsledky každé volby. Tito lidé se vyhýbají konfliktům a mezi ostatními se chovají důstojně.

№2

Lidé, které jsou hodně kreativní. Mají neuvěřitelnou fantazii a vždy mají spoustu nápadů. Jejich nestandardní vize činí velký zájem pro ostatní. Tito jednotlivci se rádi učí něco nového a vždy pracují na sobě.

№3

Toto dítě vybírají veselé lidé s aktivní životní pozicí. Vždycky rádi tráví čas s přáteli, kteří žijí podle zásady „ten, kdo neriskuje, nepije šampaňské“. Často jsou středem pozornosti, protože vědí, jak pobavit ostatní. Jsou odvážné a snadno překonávají překážky v životě.

№4

Lidé, kteří si vyberou čtvrté dítě, se liší od ostatních v laskavosti. Často mají konzervativní názory na věci a mají vrozené vůdčí vlastnosti. S jistotou jdou k cíli, ale jen zřídka poslouchají názory ostatních.

 

Kdo je ta holčička?

Holčička se skrývá pod třetím číslem.

Podařilo se vám tohle odhadnout?

Share