Viděla tam třetí dítě a bílé šaty: сo prorokuje věštkyně Graciela o budoucnosti Lucie Vondráčkové

Soudě podle života Lucie Vondráčkové v poslední době, někteří její fanoušci si už začali myslet, že jí osud přestal projevovat přízeň. Vědma Graciela ale tvrdí, že zpěvačka a herečka bude mít v budoucnu ještě dobrý život. Také řekla, že s největší pravděpodobností zpěvačka ještě pojede do jiné země.

Žádné radikální změny v životě Lucie Vondráčkové zatím nenastanou. Herečka je prý nyní jednoznačně proti novému vztahu.

Zdroj: archiv Sam Dolce

Vědma říká, že prý Lucie svého exmanžela Tomáše Plekance ze srdce ještě nepustila. Podle ní má matka dvou synů stále bolavou ránu na srdci.

Zdroj: Martin Pátek / Blesk.cz

Ale u Tomáše Plekance je situace nyní údajně úplně jiná. Vědma Graciela říká, že Tomáš je nyní zamilovaný do své partnerky Lucie Šafářové.

Zdroj: Profimedia.cz, M. Pátek

Na svou exmanželku už údajně nemyslí. Nyní si užívá vztahu s tenistkou a stará se o jejich dceru Leontýnku. Jeho myšlenky teď rozhodně nejsou o bývalé manželce.

Zdroj: Instagram

„Ve společnosti je velmi vystresovaná, i když to nedává najevo. Má v sobě velkou zlost. Od svého bývalého partnera totiž neočekávala rozvod“ řekla vědma Graciela pro eXtra.cz.

Zdroj: Blesk.cz

Lucie Vondráčková se však ještě v budoucnu dočká svého štěstí. Podle vědmy se herečka v budoucnu setká s tajemným cizincem.

Zdroj: Instagram

Podle ní bude tento cizinec mladší než Lucie. V tu chvíli už se zpěvačka rozhodne, zda tento vztah chce, nebo ne. Podle vědmy se to ale nejspíš rozhodne zkusit.

Zdroj: Instagram

Také Graciela uvedla, že existuje možnost další svatby a narození dalšího dítěte. Nezbývá než čekat a sledovat, zda byla slova věštkyně pravdivá nebo ne.

Share