Po odchodu Karla Gotta opouští rodinu Gottových další milovaný člen rodiny.: Fenka Stella odešla za zpěvákem do nebe

Karel Gott byl legendárním českým zpěvákem, kterého miloval celý svět. Všichni říkají, že byl to velmi dobrý člověk, který dělal nás svět lepším.

Bohužel, Gotta náhle zabila akutní leukémie, což se stalo tragédii pro cele Česko. Legendární zpěvák zemřel 1.října 2019 v rodinném kruhu. Lidé začali pokládat svíčky v okolí vily na Bertramce.

Zdroj: idnes.cz

Bylo jich velké množství, dokonce i auta nemohla projíždět ulici. Všichni příznivci čekali, kdy Ivana Gottová oznámí místo jeho posledního odpočinku.

Vdova o všem informovala na jeho oficiálních stránkách na sociálních sítích. Ale měla ve svém životě jiný, nejdůležitější úkol. Musela ochránit své dcery.

Zdroj: ahaonline.cz

Po smrti Karela Gotta Ivana odjela do sídla známého milionáře Leona Tsoukernika, který byl celoživotním přítelem legendárního zpěváka.

Karel Gott měl rád své dcery. Vždy se snažil s nimi trávit nejvíce času. Gottová často vozila děti do vesnici, kde oni s Gottem často dělali procházky lesem s jeho fenkou Stellou.

Zdroj: kafe.cz

Všichni obyvateli vesnici přesně věděli, že Gott je normální člověk. “Nikdy jsem nepotkal tak slušného člověka, jako by Karel Gott. První slova, která mě napadnou, když se řekne Karel Gott, je slušnost a hodnost,” řekl jeden z obyvatelů vesnici Filip.

Krátce po smrti Gotta zemřela i jeho fenka Stella. “Nejdražší Stellinko, děkujeme ti za nádherných 10 let, které jsme s tebou společně prožili,” napsala Ivana na Instagramu Karla Gotta.

Zdroj: ahaonline.cz

“Doufám, že už letos u nohou svého milovaného páníčka. Stello, zůstáváš v našich srdcích a pozdravuji tam nahoře,” dodala vdova.

Gott byl takovým úžasným člověkem, který zůstane v srdcích fanoušků navždy. Nikdo ho nikdy nezapomene, protože o takových lidech můžeme mluvit věcně.

Zdroj: idnes.cz

Share