Kdo jste na tomto obrázku: Vaše volba vám řekne, co vám vaše vnitřní dítě chce říct

Pozorně se podívejte na děti na tomto obrázku. Kdo je na vás více podobný? Vaše volba vám řekne, co vám vaše vnitřní dítě chce říct!

Zdroj: zyttia.org

1. „Neskrývejte své pocity“
Děti se vždycky usmívají. Rovněž se nestydí plakat, pokud něco jim bolí. Jsou upřímní a nemají problém vyjadřovat své pocity.
Pokud jste si vybrali první dítě, může to být proto, že když jste vyrůstávali, začínali jste skrývat své pocity. Neradi se otevíráte ostatním a cítíte se zranitelní.
Tohle ovlivňuje vás: nedovoluje vám být tím, kým skutečně jste. Proto vám vaše vnitřní dítě radí: „Říkejte, co cítíte!“ Uvidíte, že vám to usnadní život!

2. „Dovolujte si“
Ve vás žije dítě plné různých snů a přání. Možná jste se však rozhodli zapomenout na to všechno a stát se vážným člověkem.
Ale vaše vnitřní dítě ví, kdo skutečně jste, a žádá vás, abyste se stali osobou, kterou jste vždy chtěli být! Přestaňte si dělat starosti s tím, co si o vás ostatní myslí. Záleží na tom, co si myslíte a co chcete!

3. „Dnes je dobrý den, abyste si našli přátele“
Děti jsou velmi spontánní. Když je někdo miluje, prostě přijdou a zeptají se: „Chceš být mým kamarádem?“
Ale pro dospěle je těžké najít nových kamarádů a seznámit se s novými lidmi. A přesně tohle braní nám žít tak, jak bychom toho chtěli.
Proto, pokud jste si vybrali 3 dítě, je to proto, že vaše vnitřní dítě říká, že byste se neměli bát seznamovat s lidmi, je to vaše šance získat nové zkušenosti!

4. „Buďte zvědaví“
Děti chtějí vědět všechno, proto vždy kladou tolik otázek. Pokud jste si toto dítě vybrali, je to proto, že jste ztratili schopnost být zajímavým člověkem.
Vaše vnitřní dítě vás žádá, abyste zase se dívali na věci z jiného úhlu.

5. „Život je hra“
Pokud jste si vybrali toto dítě, znamená, že berete životní problémy příliš vážně. Děti umí žít v současnosti.
Vaše vnitřní dítě říká: Pamatujte, že život je hra. Přestaňte si dělat starosti s legračními věcmi. Užijte si to, co je opravdu důležité: rodina, přátelé a to, co máte rádi.

6. „Pokud si to dokážete představit, je to skutečné“
Vždy jste měli velké ambice a projekty, vždy jste viděli to, co ostatní nevidí. Ale práce a rutina vás přinutily myslet si, že možná by se tyto sny nikdy nesplnily.
Ale vaše vnitřní dítě křičí: „Neexistuje nic nemožného!“

Share