„Máme za sebou parádní víkend“: Poslanec TOP 09 Dominik Feri se vydal do Mnichova na výlet a přidala se k němu asistentka europoslance Jana Zahradila (ODS) Kateřina Lodrová

Poslanec TOP 09 Dominik Feri se vydal do Mnichova na výlet a přidala se k němu asistentka europoslance Jana Zahradila (ODS) Kateřina Lodrová.

Zdroj: top09.cz

Feri následně napsal, že by se topka s občanskými demokraty měla spojit v boji s Babišem. To se ale nelíbilo Zahradilovi, který řekl, že se to stane jenom v případě, jestli ho popraví.

Eurospolanec si rýpl i do Kalouska a označil ho za podrazáka.

Zdroj: express.cz

Právě Miroslav Kalousek usiluje o předvolební koalici ODS, TOP 09 a KDU-ČSL. Dominik Feri se proto ihned pustil do spolupráce a organizoval výlet do Mnichova pro obě strany.

Poslanec na Twitteru napsal, že spolupráce s ODS je nadějná. „Ostatně i výlet do Mnichova je ve složení půlka topka, půlka ODS,“ dodal. Feri.

Zdroj: express.cz

Následně se ukázalo, že se výletu zúčastnila i ambiciózní Kateřina Lodrová. Ta byla také ráda, že strany chtějí mezi sebou spolupracovat.

Na svém Instagramu Lodrová napsala, že výlet byl skvěly a doufá, že spojení vznikne i v Parlamentu, protože nyní spolupráce opozice je nezbytná.

Zdroj: express.cz

Ke krásným příspěvkům se ale pak přidal sám Jan zahradil a začal sarkastickým komentářem.

Napsal, že Feri má velký průšvih, protože se vyfotil s jeho asistentkou v den, kdy Kalousek Schwarzenberg ohlásili své odchody ze Sněmovny.

Zdroj: express.cz

Následně dodal, že sbližování TOP 09 a ODS bere klidně, ale před tím by ho měli popravit.

Poté už ale napsal, proč má takový názor. Myslí si, že Kalousek několikrát podrazil ODS a jako příklad uvedl ministra Vondru, primátora Svobodu a Nečasovou vládu.

Zdroj: express.cz

Zahradil říká, že Miroslav Kalousek je podrazák, který nyní hledá záchranné lano a nevěří, že voliči TOP 09 přejdou k ODS.

Zdroj: blesk.cz

O nějaký vážný vztah mezi Ferim a Lodrovou se zřejmě nejedná, protože se poslanec držel za ruku s jinou dívkou.

Share