Lékařský zázrak: těhotná žena 123 dní po odchodu do neba porodila dvojčata

Náš život jsou podivná věc, protože má hodně štěstí a smutku, nic se ne zůstává na místě a všechno se neustále mění. Někdo zemře a někdo se narodí.

Dnes vám povídáme zajímavý příběh o Muriel Palio, který spolu se svými příbuznými přežil štěstí a smutek.

Zdroj: poshepky.com

Kluk měl 21létu ženu Frenklin, která na druhém měsíci těhotenství přežila mozkovou mrtvice. Bohužel, mozek přestal fungovat, ale dvojčata byly v pohodě.

Lékaři se rozhodli spolu s příbuznými holky udržet život dětem.

Zdroj: poshepky.com

Mysleli jsme si, že dětí také zemřely, ale ultrazvuk dokázal jiné: „držely“ se za život celou svou silou.

– Organy holky byly zdravé, a jsme se rozhodli udržovat tělo holky v životaschopném stavu, aby zachránily život dítětem. – Řekl lékař Dalton Ryvabem.

Nemocniční personál a lékař mluvili s dětmi, zapínali dětskou hudbu, aby se správně vyvíjely. Byl to zázrak, že děti se zůstaly v pohodě, protože jejich matka dostala spoustu uklidňujících lék.

Pro Muriela byla tato situace velkým šokem, protože spolu s manželkou byly ještě mladí a plánovali společnou budoucnost. Měli ještě dvouletou dceru Izu Beatris.

– Franklin se mi často zdála ve snu a každý den jsem se modlil k Bohu, aby mi jí vrátil. V jednom takovém snu žena mi řekla, že už nemůže ke mně přicházet ve snu. Překonala, že je v hezkým místě a já musím se starat o dětech. – Říká muž.

O 123 dní později dvojčata se narodila císařským řezem– kluk a holka. Jejich zdraví bylo stejně jako zdraví předčasné narozených dětí.

Zdroj: poshepky.com

Lékař Ryvabem říká:

– Podařilo se nám tohle díky skvělé práci lékařů, kteří každý den sledovali stav dětí.

Muž řekl, že když se děti narodily, všichni plakali.

Zdroj: poshepky.com

Tento příběh působil dojem na celý svět. A lidé po celé Brazílii pomáhali otci: dávali peníze a dětské věcí.

Share