Muž uviděl na vozovce starou ženu a okamžitě zabrzdil: Když ji vzal do auta, nečekal takovou reakci

Doufáme, že jeho čin bude pro nás všechny skvělým příkladem.

Zdroj: ukr.media

Řidič z Martinsburgu v Západní Virginii ukázal všem uživatelům internetu, jak důležité je věnovat pozornost lidem kolem nás. Když tento muž uviděl na vozovce starší ženu, okamžitě zabrzdil.

Když zabrzdil, tak sklopil okno a zeptal se, jestli je v pořádku. Babička odpověděla, že jde do obchodu. „Byl jsem šokován, protože jenom autem cesta by trvala nejméně 10 minut.“ Po cestě žena řekla, že její syn, který ji každý týden vozil do obchodu, nedávno zemřel.

Zdroj: ukr.media

„Okamžitě jsem jí řekl, že ji dovezu do obchodu. Podívala se na mě, usmála se a poděkovala mi. Byla šťastná.“

Muž se brzy dozvěděl, že žena se jmenovala Isabel. Bylo jí 93 roky a byla rodilou Američankou. Pověděla o svém prvním manželství ve věku 13 let, o pěti manželech a o horách, kde ona vyrůstávala.

Když oni dojeli do obchodu, muž řekl, že na ni počká a odveze ji zpět. Ten chlap byl v šoku, když uviděl, že žena má v ruce pouze jednu kávu. „Víte, kde bydlím?“ zeptala se stará žena. „Ne, ale dojedu tam, kde jsme se potkali. Možná si vzpomenete tu cestu.“

Babička řekla, že pracovala na farmě od svých 12 let.

Zdroj: ukr.media

Když konečně dojeli do její domu, stará žena se podívala na muže a řekla: „Nevím, kdo jste, ale jsem vám nekonečně vděčná.“

„Pravděpodobně už nikdy neuvidím Isabelu, ale mohu s jistotou říct, že to byla nejúžasnější a nejdůležitější cesta v mém životě,“ řekl muž.

Lze s jistotou říct, že muž udělal hodný skutek.

Share