Manželský pár se zastavil na čerpací stanici a v tu chvíli se tam objevil pejsek. Pes si lehl jim přímo k nohám a prosil o pomoc

Nick a Emily se vydali na cestu po Montaně a těšili se na nádherné počasí a výhledy, kteří ohromili svou nádherou. Jeli vlastním autem a těšili se na dobrodružství, která se chystá.

Zdroj: zamechatelno.fun

Najednou si Nick všiml, že jim dochází benzín,a tak se mladí lidé rozhodli zastavit na čerpací stanici. V tu chvíli k nim vyskočil pes a mladíkům padl do nohou.…

Zdroj: zamechatelno.fun

Smutné oči toulavého psa zasáhly pár až do srdce. A pes se na ně díval a prosil ji o pomoc! Srst psa byla špinavá, pokrytá štěpky a trny z rostlin.

Žena, která pracovala na benzince vysvětlila, že chudinka pes nemá majitele, tudíž nikdo se o psa nestara. Řekla, že si ho klidně můžou vzít sobě.

Zdroj: zamechatelno.fun

Emily a Nick se nejprve rozhodli, že si s sebou vezmou psa, aby na konci cesty kontaktovali úkryt a předali tam čtyřnohou společnici. Nová známá se jmenovala Montana – na počest místa, kde byla nalezena.

Ale plány se změnily, když cesta skončila! Během této doby se Emily a Nick tak připoutali k psu, že se s ní nechtěli rozloučit! Montana neodvezli do útulku, ale rovnou k sobě domů, kde šťastně žije se svými pány.

Zdroj: zamechatelno.fun

Jejich životy se změnily. Mladí lidé přiznávají, že se s Montanou radují každý den. A když pejsek šlápl na něco ostrého, báli se o ní, protože se rozvinula infekce. Nemocnou tlapku se podařilo rychle vyléčit, ale zvířeti se nelíbil „kužel“, který na ni navlékli, aby si ránu nelízala.

Zdroj: zamechatelno.fun

Naštěstí to dopadlo dobře a zvíře je naprosto zdravé. Díky šťastné příležitosti se její život změnil a už nemusí hladovět a toulat se po ulicích.

Zdroj: zamechatelno.fun

Přejeme slavnému psovi štěstí a nechť Montana těší své paníčky co nejdéle!

Share