Jaká žena vypadá nejstarší: Tento psychologický test vám pomůže pochopit, jak se cítíte ve své práci a jak vás vnímají

Tento psychologický test vám pomůže pochopit, jak se cítíte ve své práci a jak vás zaměstnanci vnímají. Podívejte se na siluetu, postavu a jak přesně žena stojí. Jaká žena vypadá spíš jako starší dáma? Zde jsou odpovědi, které vám pomohou najít odpovědi na některé z vašich osobních otázek.

Zdroj: nastroy.net

Silueta 1

Navenek vyvoláváte dojem veselé, věrné a oddané osoby. Jste velmi připoutaní k těm, koho milujete a opravdu si vážíte. Můžete být jemní, ale někdy jste tvrdí. Zároveň jste příliš sentimentální, vždycky cítíte zklamání, když vás někdo zradí, a občas můžete být smutní. Nevědomě se snažíte vyhovět požadavkům jiných lidí.

Často obětujete své zájmy, abyste potěšili kolegy. Rádi se cítíte smysluplní a máte rádi, když váši práci někdo ocení. Ale zároveň jste sobecká a hrdá, neradi se vzdáváte a děláte to jen kvůli současným beznadějným okolnostem.

Silueta 2

Navenek jste vnímáni jako optimistický, silný a sebevědomý člověk. Zdá se každému, že se nebojíte žádných obtíží. Vždy vše máte pod kontrolou se držíte působíte jako vzor sebeovládání, a to i v nejkomplikovanějších situacích. Občas si kolegové myslí, že jste lhostejní a nezranitelní. Ale realita je opačná.

Jste velmi zranitelní, všímává a často obětujete své vlastní zájmy kvůli ostatním. Zároveň se snažíte udělat vše pro to, aby si nikdo nic nevšiml (ani váš smutek, ani zoufalství). Toto chování je často příčinou vaší špatné nálady a dokonce i nemocí.

Silueta 3

Lidé ve vás vidí skutečného vůdce. Jste neuvěřitelně inteligentní a opatrní. Lidé se mohou na vás spolehnout. Každý to ví, a tak se k vám spěchají za radou. Ti kolegové, kteří vás znají špatně, se mohou držet dál, protože si myslí, že si s vámi potřebují držet distanci (prostě se vás bojí).

Uvnitř v sobě jste velmi zranitelný a měkký člověk. Zacházíte s lidmi selektivně, zřídka otevřete svou duši každému, takže nemáte mnoho přátel. Díky své pragmatické a užitečné linii často si vymyslíte chytré řešení jakéhokoliv problému. Pro vás jsou velmi důležité dobré vztahy s přáteli a příbuznými. Na vás se vždy můžou spolehnout, protože jste upřímná a zodpovědní.

Silueta 4

Navenek působíte jako typický introvert, který nerad komunikuje s lidmi a dává přednost tomu, aby se od nich držel dál. Možou o vás myslet jako o trochu lhostejném a chladném člověku. Ale uvnitř jste úplně jiný člověk.

Jste perfekcionista, který touží po dokonalosti. Jste velmi ambiciózní a nároční. Pokoušíte se najít lidi s podobným temperamentem, to ale vyžaduje hodně úsilí. A to vše proto, že svou duši otevíráte pouze těm, koho dobře znáte. Ale pokud jsou na vaší cestě lidé, kteří vás dokážou lépe poznat, uděláte vše pro to, aby byli šťastní a vaše přátelství trvalo dlouho.

Share