Monika Babišová se stala kmotrou a zveřejnila fotky z kostela : Andrej Babiš se zároveň vyjádřil k víře v Boha

Premiér Andrej Babiš o uplynulém víkendu poprvé v životě navštívil lázně a poté promluvil o víře v Boha. Zároveň jeho žena Monika Babišová zveřejnila na svém Instagramu fotky z kostela. Stala se kmotrou pro syna své kamarádky. Pochopitelně na to upozornili i na sousedním Slovensku.

Nyní se Monika Babišová stala kmotrou pro syna své kamarádky, manželky slovenského podnikatele. Stalo se to v kostele sv. Františka z Assisi v Praze.

Zdroj: Blesk / Robert Klejch

Pokřtěnému dítěti je už 13 let. Na svém Instagramu zveřejnila manželka českého předsedy vlády několik snímků z tohoto obřadu.

Slovenský web Pluska.sk sdělil, že na této fotce je i fotografka Petra Ficová, která je nyní těhotná. Stejná fotografka fotila svatbu manželů Babišových.

Zdroj: Instagram M. Babišové

Petra Ficová se pozitivně vyjádřila k Monice Babišové. Podle ní se znají už šest let a Monika je podle ní velmi pozitivní člověk, i v těžkých chvílích se usmívá.

„Není to žádná namyšlená fiflena s manýry“ řekla Petra Ficová pro Pluska.sk.

Zdroj: Instagram M. Babišové

Petra Ficová je manželkou podnikatele Martina Reháka a Martin je synem velmi bohatého slovenského podnikatele Ladislava Reháka.

Nyní se začali ještě více stýkat kvůli víře. Společně se stali kmotry pro syna Zuzany Augustin Poláčkové. Je také kamarádkou paní Moniky Babišové.

Zdroj: Blesk / Robert Klejch

Monika Babišová hodně komunikuje s různými slovenskými celebritami, ať už jsou to hvězdy showbyznysu, nebo podnikatelé. A není divu, protože má kořeny ze Slovenska, stejně jako její manžel.

Zdroj: Facebook Andreje Babiše

„Významný den v životě jednoho mladika. První svaté přijímání. A jeho tři sudičky“ napsala k zveřejněným fotkám Monika Babišová.

Ve stejné době, kdy byl premiér Andrej Babiš v Třeboni v lázních, mluvil i o Bohu. Tehdy se ho novináři TV Nova ptali, zda věří v Boha.

Zdroj: Blesk / Jakub Poláček

Premiér byl z této otázky nadšený. Andrej Babiš odpověděl, že nevěří v Boha, ale zároveň věří ve vesmír, tedy že stále existuje nějaký nejvyšší zdroj energie.

Poté premiér ještě nějakou dobu přemýšlel o výměně energie v našem světě a organizaci lidstva.

Zdroj: Facebook Andreje Babiše

„Musím v něco věřit, protože to, co se děje kolem mne, je samozřejmě úplně jako šílené. Tyútoky, to nepřátelství atd“ dodal Andrej Babiš.

Share