Dívka našla na ulici malé kotě a vzala ho domů: pak si najednou uvědomila, nejde vůbec o kočku ani o domácího mazlíčka

Dívka našla na ulici malé kotě a vzala ho domů. Nový člen rodiny se však byl skutečným dravým zvířetem.

Bratr a sestra šli po ulici a najednou zaslechli pištění, které bylo slyšet z keřů. Přistoupili blíž a uviděli dvě malá bezbranná koťata, která ještě ani mohli vidět, ale už žádali o pomoci.

Zdroj: odnaminyta.com

Jejich matka nikde kolem nebyla, proto sourozence rozhodli zachránit život koťátkům. Dívka tedy nemyslela dlouho a vzala zvířátko domů. Koťátka byla velmi slabá, proto jedno zemřelo.

Kotě se trochu vyrostlo a majitele vzali ho k veterináři.

Zdroj: odnaminyta.com

Zdroj: odnaminyta.com

To, co řekl, šokovalo holku. Tvrdil, že nejde vůbec o kočku ani o domácího mazlíčka. Majitelka čtyřnohého dítěte tomu nevěřila, dokud to ostatní veterináři nepotvrdili.

Zdroj: odnaminyta.com

„Domácí kočka“ byla malou jaguarundi. Je to masožravá kočka. Je velmi hezká a milá, přátelská, ale přesto, až vyroste, může se stát nebezpečnou. Má neuvěřitelně krásnou barvu. Vypadá jako kočka, jen mnohem větší. Délka dospělého jaguarundi dosahuje 70 centimetrů. Z tohoto důvodu nemohla dívka „kotě“ nechat doma.

 

Zdroj: odnaminyta.com

Zdroj: odnaminyta.com

Neobvyklé zvíře nechali ve speciálním útulku, kde se kočka bude cítit jako ve volné přírodě. Když jaguarundi vyroste, bude vraceno do svého rodného prostředí.

Share