Během návštěvy svého syna uviděla jako její snacha leží s telefonem a žena neuvěřila, co jí řekla

Nedokázala jsem si představit, že bych o takové rodinné situaci vůbec psala, ale potřebuji vaši radu. Doufám, že mi matky synů pomohou, nebo alespoň pochopí všechny mé prožitky.

Zdroj: Freepik.com

Mám svého jediného syna – Maxima. Minulý rok se oženil. Podle mého názoru se to stalo příliš brzy. Řekla jsem mu od samého začátku, žít spolu, dobře se na sebe dívat a teprve potom se oženit, pokud všechno půjde dobře, ale ne! Všechno to začalo u jeho otce, řekl mu, že jí miluje a okamžitě se ožení. Můj manžel to jednou udělal, a pak se nemohl rozvést s první manželkou. Obávám se, že se to může stát i mému synovi.

Zdroj: Freepik.com

On a Natalia žijí v bytě mé matky. Rozhodla jsem se ho dát svému synovi, nechat ho tam založit rodinu a můj manžel a já budeme žít v našem. Jednou jsem je přišla navštívit a Natalia ležela na gauči a něco klepala na telefon. Podívala se na mě v mínění a řekla:

„Můžete si připravit čaj pro sebe v kuchyni.“

To je taková pohostinnost! Samozřejmě můžu, protože tohle je můj byt a jsem zde hostitelka, ale můžete být zdvořilejší, že? Když jsem byl v kuchyni, zazvonil zvonek – přišel kurýr a přinesl Natalii balíček. Ukázalo se, že to byly zcela nové věci, které Natalia začala měřit přímo přede mnou. Obecně utratila všechny peníze za věci, které prostě nemají kam dát. Skříň se od toho všeho jde zlomit!

Zdroj: Freepik.com

Můj syn tvrdě pracuje a on to všechno rozhýří! Vůbec nevaří, kromě polévky, klobásy a majonézy, v lednici není nic. Špinavé talíře neustále leží v dřezu a já obecně mlčím o čistotě v bytě. Zpočátku jsem k tomu byla chápavější, protože jsem pochopila, že Natalia byla stále mladá, nebyla zvyklá na manželský život, ale trvalo to téměř rok. Přijde muž z práce domů aby snědl jednu polévku? Mohla bych koupit nějaké ovoce nebo zeleninu a uvařit něco lahodného.

Zdroj: News.myseldon.com

A co se stane, když budou mít děti? Mohou děti žít v takovém nepořádku a špíně? Čím je bude krmit? Majonézou?

Zdroj: Freepik.com

Někdy dokonce lituji vychování svého syna, aby byl vždy tak laskavý a slušný. Nemůže jí ani nic říct, jen mlčí. A ani nevím, co mám dělat a jak tuto situaci napravit. Natalie se ani o chlup nezmění, takový život jí vyhovuje!

Share